18. března 2016 • 22:00

Fanoušek se chce soudit s NHL. Dostal pukem před třemi lety

Autor: Anna Jeřábková
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozzuřený fanoušek Robert Cantor odstartoval kuriózní kauzu. U soudu zažaloval hned tři instituce: NHL, klub NY Rangers i Madison Square Garden. Kvůli poraněné ruce bude zřejmě požadovat tučné odškodné.



Devětapadesátiletý Američan chtěl mít zážitek se synem, a tak ho vzal na zápas NY Rangers. Místo společně strávených chvil si ale odnesl poraněné šlachy v paži, pohmožděné zápěstí a s levým ramenem skončil až na operačním sále. Za všechno může puk, který ve velké rychlosti vyletěl do publika. „Letěl nad plexisklem, vypadalo to, že trefí obličej syna mého klienta,“ řekl pro NY Daily Cantorův právník Eitan Ogan.

Dvojice seděla v místech, kde nebyli žádné sítě. Cantor nechtěl, aby kotouč zasáhl syna, a tak do střely strčil ruku. Celý incident by se možná obešel bez soudních tahanic, kdyby se k celé situaci místní personál lépe postavil. Velkého fanouška Rangers nejvíce rozčílilo, že ho místní lékař odmítl ošetřit, pouze mu poskytl led.

Cantor tak byl donucen zafixovat si provizorně paži pomocí elektrikářské pásky. K ortopedovi šel druhý den po zápase, obtíže jsou však trvalé. Proto se také po třech letech rozhodl žalovat hned tři instituce: Madison Square Garden, klub NY Rangers a dokonce i samotnou NHL. Nikdo z představitelů žalovaných stran se prozatím k incidentu nevyjádřil.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud