19. dubna 2016 • 08:39

Vytočený Hertl vyjel po svém katovi! Kravatou ho poslal k ledu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tihle dva těžko někdy budou přátelé. Dustin Brown a jeho nehezký útok na koleno českého nováčka Tomáše Hertla ukončil v sezoně 2013/14 rozjetému zelenáči sezonu a kapitán Kings se tak asi navždy zařadil na listinu lidí, se kterými forvard San Jose zrovna nepojede na dovolenou. A historie nespí ani v play off.



Úsměv na všechny strany a stále dobrá nálada, to je Tomáš Hertl jak ho hokejový fanoušek zná. Ale nenechte se zmást, Hertl, to je také téměř metrák svalů! Ty sice používá především v soubojích před bránou, kde se jen stěží někým nechá odstavit, ale když je potřeba, klidně se ožene.

S Dustinem Brownem se od prosincového incidentu v roce 2013 na ledě setkali už mnohokrát, aby ne, Los Angeles a San Jose hrají ve stejné divizi, ale nikdy mezi nimi k ničemu většímu nedošlo.

Za to během třetího utkání série, které Los Angeles nakonec vyhráli 2:1 v prodloužení, to mezi touto dvojičkou jiskřilo. Hertl si do Browna šťouchl už v průběhu zápasu a přidal se i jeho zkušenější parťák Joe Thornton.

Ale jedenatřicetiletý kapitán hostí si nenechal nic líbit a v 60. minutě došlo mezi oběma k potyčce. Rozzlobený Hertl se zdál být tím aktivnějším, rukavice na led nepadly, ale mocná kravata v podání bývalého útočníka Slavie poslala soka na led. To bylo v hale radosti!

Bohužel pro domácí to byla radost v utkání téměr poslední. Ač Sharks svého rivala ve třetí části hry téměř k ničemu nepustili a navíc měli možnost několika přesilových her, po šedesáti minutách byl stav hry 1:1. A v prodloužení rozhodl Tanner Pearson o výhře a snížení série na 1:2.

A výrazný podíl na gólu měl i Dustin Brown, který perfektním hitem šanci pro autora vítězného gólu Tannera Pearsona připravil.

VIDEO: Vítězný gól Los Angeles z 64. minuty

MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 4. • 04:30
San Jose Sharks
San Jose Sharks
1:2
ONLINE
19. dubna
04:30
Los Angeles Kings
Los Angeles Kings
Góly

Domácí: 00:30. Thornton

Hosté: 08:10. Kopitar, 63:47. Pearson

Sestavy

Domácí: Jones (Reimer) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Polák, Dillon – Pavelski, Thornton, Hertl – Ward, Couture, Donskoi – Karlsson, Marleau, Nieto – Wingels, Tierney, Spaling

Hosté: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Schenn, Muzzin, McBain, Scuderi – Gáborík, Kopitar, King – Toffoli, Carter, Lucic – Brown, Lecavalier, Pearson – Versteeg, Lewis, Clifford

Rozhodčí

Dan O’Halloran, Ian Walsh – Jay Sharrers, Scott Cherrey

Stadion

SAP Center, San Jose

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud