26. října 2017 • 04:40

Góly? Ty teprve přijdou, hlásí Voráček a děkuje za DMS pro svoji nadaci

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V devíti zápasech pobral už dvanáct bodů, s přehledem vévodí bodování českých hráčů v NHL. Všechno jsou to ale zatím asistence. „Góly přijdou, je to jenom otázka času, hraje se mi dobře,“ říká hokejový útočník Jakub Voráček ve videorozhovoru, který speciálně pro iSport.cz natočili lidé z jeho nadace, která pomáhá v boji s roztroušenou sklerózou. Dobré věci teď může každý pomoct prostřednictvím DMS.



Za každý bod věnuje nadaci, kterou založil spolu se svojí sestrou Petrou, tisíc dolarů. Takže zatím pro boj se zákeřnou nemocí ukořistil v této sezoně dvanáct tisíc, v přepočtu asi 264 tisíc korun. Bude to tak dělat i v budoucnu.

„Takhle to bude fungovat ještě sedm let, co mám ve Philadelphii kontrakt,“ tvrdí 28letý útočník, jenž zároveň lidem, kteří posílají DMS, děkuje.

Góly? Ty teprve přijdou, hlásí Voráček a děkuje za DMS pro svoji nadaci
Video se připravuje ...

Zájemci mohou na telefonní číslo 87 777 poslat DMS dle svého výběru v hodnotě 30, 60 nebo 90 korun, tedy ve tvaru: DMS KLUKPUK 30 (nebo 60, 90).

„Je super, že pomáháte,“ děkuje hokejovým příznivcům, kteří podporují dobrou věc. Sám útočník je ve formě, takže i díky jeho naskakujícímu bodovému kontu budou přibývat finance.

„Cítím se dobře, po bodové i herní stránce, dobře se mi bruslí. Celkově hrajeme jako tým výborný hokej. Hrajeme rychle,“ kvituje lídr Flyers.

Jakub Voráček proti Capitals zářil, k výhře 8:2 pomohl třemi body
Jakub Voráček proti Capitals zářil, k výhře 8:2 pomohl třemi body

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud