4. ledna 2018 • 21:54

Jágr v noci nenastoupil. Co se děje s legendou? Calgary sdělí více v pátek

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

34 zápasů. Tolik zbývá Jaromíru Jágrovi k vyrovnání rekordu legendárního Gordieho Howea v počtu odehraných utkání v NHL. Calgary, současného zaměstnavatele českého útočníka, čeká do konce základní části ještě 43 duelů. Zvládnout by to tak slavná 68 mohla. Musí se ovšem vyvarovat zranění a nemocem. Nyní ovšem nastal problém. V nočním zápase proti Los Angeles v sestavě chybě. Další informace klub zveřejní v pátek.



Důvod absence Flames nezveřejnili, Jágr ale chyběl na dopoledním předzápasovém rozbruslení. „Více se dozvíte v pátek,“ řekl jen trenér Glen Gulutzan. Místo Jágra naskočí ve čtvrtém útoku Curtis Lazar.

Podle neoficiálních informací by měl být Jágr ovšem zdravý. Nezveřejnění příčiny absence budí v zámoří spekulace, dokonce se mluví i o možném konci české legendy v NHL. Kladenský rodák v aktuální sezoně už dvakrát chyběl kvůli zranění, naposledy vynechal sedm zápasů v prosinci.

Jágr v aktuální sezoně naskočil do 22 zápasů, ve kterých si připsal sedm bodů za jeden gól a šest asistencí. V současné době má na kontě 1733 odehraných zápasů v základní části NHL a v historické tabulce je třetí, na druhého Marka Messiera (1756) mu chybí 23 utkání. První Gordie Howe odehrál 1767 duelů, tedy o 34 více než Jágr.

V poslední době se Jágrovi příliš nedařilo, naposledy bodoval 30. listopadu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud