9. července 2018 • 18:58

Hokejový grál je v Česku! Stanley Cup v Praze vybalili jen pro novináře

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už je tady! Hokejový Stanley Cup, legendární pohár pro vítěze NHL, dorazil po třech letech do Česka, kde si s ním užijí hokejisté Washingtonu Jakub Vrána a Michal Kempný. Ke své jednodenní oslavě si ho ale převezmou později, na letišti Václava Havla si pohár, který tradičně doprovází bodyguard, zatím prohlédli jen novináři...



Do Česka dorazil Stanley Cup z Moskvy, kde s ním slavil Alexandr Ovečkin. Ten se s Pohárem procházal třeba po Rudém náměstí a českým parťákům poslal vzkaz, ať si to pořádně užijí...

Stanley Cup přistál v Česku, slavný pohár doprovází bodyguard
Video se připravuje ...

Kempný, jenž na konci června podepsal s úřadujícími šampiony nový kontrakt do roku 2022 za celkem 10 milionů dolarů, ukáže pohár v úterý v rodném Hodoníně, kde startuje akce s fanoušky v poledne na zimním stadionu. Stanley Cup bude ale k vidění i v DRFG Areně v Brně, kde sedmadvacetiletý zadák odehrál šest sezon.

Na středu je pak vyhrazen dvaadvacetiletému Vránovi. Mladý forvard bude jako rodák z hlavního města slavit v Praze a vezme Stanley Cup do Letňan na stadion, kde hokejově vyrůstal před odchodem do Švédska. Slavnostní program začne v 15 hodin.

Stanley Cup dorazil do Prahy za Michalem Kempným a Jakubem Vránou
Stanley Cup dorazil do Prahy za Michalem Kempným a Jakubem Vránou

"Kuba má vyhrazený čas do půlnoci. Ve čtvrtek dopoledne už se pak vrací Stanley Cup zase za moře. Doufám, že si ten čas s ním užijí jak hráči, tak i fanoušci a s nimi i my všichni okolo," uvedl agent obou hráčů Aleš Volek.

Capitals vyhráli první Stanley Cup ve své historii před měsícem, když ve finále play off porazili nováčka Vegas Golden Knights 4:1 na zápasy. Oslavnou jízdu v ulicích města si pak vychutnaly statisíce lidí.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud