Pavel Ryšavý
Premium
24. listopadu 2023 • 04:50

Pastrňák může na vrchol! McDavid padl z vesmíru, trůny jsou volné

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Počítalo se, že Boston bude šílený. Dvě legendy šly do penze, neúspěšný útok na Stanley Cup rozdrtil budoucnost. David Pastrňák bez výjimečných centrů Patrice Bergerona s Davidem Krejčím se utrápí. Pomalu se chystal dres s číslem 88 pro MS v Praze. Jasná věc, ne? Právě, že vůbec. Boston válcuje NHL, české křídlo hraje výraznou roli. Poprvé (a možná naposledy) může získat nejcennější individuální trofej v lize. Connor McDavid je v krizi, začal hrát jako člověk. Kdo se může stát nejlepším hráčem NHL? Přehled ZDE>>>



Zní celkem vtipně, když o Connoru McDavidovi řeknete, že má potíže. Jenže na jeho poměry? Po každém zápase Edmontonu zaplní sociální sítě videa, jak nejlepší hokejista současnosti zírá před sebe, někoho sekne, případně předvede jiný projev frustrace. Drží si průměr bodu na zápas, čísla říkají, že když se zlepší, vyletí někam na 100 bodů.

Pro obyčejného hokejistu důvod slavit a usmívat se. Pro McDavida? Nejslabší období v NHL. Edmonton je navíc v lize třetí od konce. Ukazuje se, že když je jeho eso „normální“ a nehraje jako mimozemšťan, Oilers připomínají slabounký čajíček.

Prognózy se staví úplně na hlavu. McDavid je přece nejlepší. Musí být! Vždycky to tak bylo. Nebo ne?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud