18. března 2024 • 08:00

Přednostní nákup lístků na NHL v Praze pro předplatitele iSport Premium

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
41
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po dvou letech bude nejlepší hokejová liga světa opět k vidění v Česku! Zápasy v O2 areně vstoupí do nové sezony 4. a 5. října hráči Buffala Sabres a New Jersey Devils. Všichni předplatitelé iSport Premium a Premium+ nyní získávají přednostní právo pro nákup vstupenek na výjimečnou hokejovou událost.



Do Česka zavítá NHL teprve popáté v historii. To si nemůžete nechat ujít! Všichni stávající i noví předplatitelé iSport Premium získají možnost dostat se ke vstupenkám dřív.

Od pondělí 18. března od 10:00 do středy 20. března může každý předplatitel iSport Premium a Premium+ získat a využít speciální kód. 

Najdete ho po přihlášení ve svém uživatelském profilu (pravý horní roh) v aplikaci nebo na webu. Po jeho zobrazení se vám zobrazí odkazy na stránky, kde ho můžete uplatnit.

Lze přes něj nakoupit až osm vstupenek na zápasy nejsledovanější hokejové ligy světa v Praze, kód uplatníte prostřednictvím oficiálního prodejce Ticketmaster.

Prvních 24 hodin mají k dispozici tuto výhodu pouze předplatitelé iSport Premium a Premium+.

Kde se vám zobrazí kód pro přednostní nákup vstupenek na NHL v Praze Kde se vám zobrazí kód pro přednostní nákup vstupenek na NHL v Praze

Jako předplatitel iSport Premium získáváte také přístup k premiovému obsahu včetně zákulisních informací, profilových rozhovorů a pořadů o dění ve fotbale, hokeji a dalších sportech. Veškerý obsah máte bez reklam. Předplatitelé Premium+ mají přístup na premium obsah devíti webů včetně iSport.cz, Blesk.cz, Reflex.cz či e15.cz.

Předplatitelem iSport Premium se můžete od 49 korun měsíčně stát ZDE>>>


Do volného prodeje půjdou vstupenky na NHL v Praze v ceně od 1990 korun až od čtvrtka 21. března od 10:00.

V souboji Buffala a New Jersey může nastoupit několik českých hráčů v čele s dvojnásobným vítězem Stanleyova poháru Ondřejem Palátem, který obléká dres Devils. V klubu s ním působí i Tomáš Nosek, jemuž ale po sezoně končí smlouva. V Sabres jsou pod smlouvou útočníci Lukáš Rousek a Jiří Kulich.

Vstoupit do diskuse
41
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud