16. července 2009 • 17:00

Základní část NHL rozlosována

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třicítka klubů kanadsko-americké NHL již zná své rozlosování pro nadcházející sezonu 2009/10. V pořadí 92. ročník soutěže začne ve čtvrtek 1. října čtyřmi zápasy.



Základní část skončí 11. dubna, ozvláštní ji opět start čtyř týmů na evropském kontinentu a na Nový rok také duel pod širým nebem mezi Bostonem a Philadelphií. Soutěž bude přerušena po celou druhou polovinu února kvůli olympijským hrám ve Vancouveru.

V prvním hracím dnu na sebe v kanadském derby dvou týmů z původní šestice klubů, tzv. "Original Six", narazí Toronto s Montrealem. Den poté se divákům v Helsinkách představí Chicago s Floridou a ve Stockholmu St. Louis a Detroit.

Program základní části NHL 2009/2010 >>>

Během stejného večera se před svými fanoušky představí také obhájce trofeje z Pittsburghu v souboji s newyorskými Rangers. V sobotu 3. října si na severu Evropy zahrají odvety Florida s Chicagem a Detroit se St. Louis.

Na Nový rok 2010 se mohou hokejoví fanoušci těšit na další zápas pod širým nebem. V Bostonu na proslulém baseballovém stadionu Fenway Park změří síly domácí Bruins s Philadelphií. Velmi perné období čeká kvůli olympiádě na Vancouver; před Canucks je celkem čtrnáctizápasová šňůra klání na soupeřových kluzištích, což je rekord NHL.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud