18. listopadu 2010 • 12:30

HaHaHalák. Slovenský gólman dal gól. Ale vlastní!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Když dá hokejový brankář gól, je to vždycky velká sláva. Slovenskému brankáři Jaroslavu Halákovi v zámořské NHL se to povedlo, ale radost z toho rozhodně neměl. Napálil si totiž puk do vlastní branky a je všem pro smích.



Gólman St. Louis nepotvrdil svoji dobrou formu a v duelu s Detroitem dostal ze 31 střel hned sedm gólů. Pro slovenskou hvězdu to byl hodně smolný zápas. Sedmigólový příděl totiž načal sám ukázkovým vlastencem, jaký se hned tak nevidí.

Ve 12. minutě Halák vyrazil střelu Drew Millera před sebe, a když chtěl puk ještě odpálit do bezpečí, srazil si ho ze vzduchu přímo do své sítě. Ale "blues" nešťastný gól nepoložil, po dvou třetinách byl stav 3:3.


Jenže v závěrečné části přišla útočná smršť Detroitu, která smetla i Haláka - dostal ještě čtyři góly a St. Louis prohrálo nakonec vysoko 3:7.

"Nevím, co se stalo. Nemohli jsme s nimi udržet krok a oni skoro z každé šance dali gól," posteskl si nešťastný hrdina utkání. Po skvělém úvodu sezony teď slovenský brankář dostal v posledních čtyřech zápasech 19 gólů a "blues" získali jediný bod.

Brankář Jaroslav Halák s obrázkem Vladimíra Dzurilly na masce.
Brankář Jaroslav Halák s obrázkem Vladimíra Dzurilly na masce.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud