11. února 2013 • 09:43

Kondor bavil celý zimák. Chovatele poslal k zemi a odešel do šaten

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | NHL je číslo jedna, AHL je zámořskou "druhou ligou" a další v řadě může být ECHL. Ale nenechte se zmást, ani tady není nuda. Například na zápas Bakersfield Condors a Las Vegas Wranglers se přišel podívat i patron týmu, samotný kondor. Ale asi se mu nelíbila hymna, a tak se rozhodl opustit svého opatrovníka a ztropit trochu neplechy.



Nádherný opeřenec projevoval od začátku show nechuť se účastnit, mával křídly na důkaz toho, že se moc dlouho zdržet nehodlá. Už během hymny se vyvlékl z rukavice svého majitele a šel se sklouznout po ledě.

Jeho opatrovník se za ním okamžitě vydal, svou kořist ulovil a nesl si ji zpátky k červenému koberci. Ale než tam stihl dojít, upadl a celá akce se opakovala znovu. Útěk kondora, úspěšný odchyt a další pád. To vše přímo před zraky zpěvačky, právě přednášející hymnu. A klobouk dolů, dámě se ani hlásek nepohnul.

Kondor pak dál pokračoval ve své rebelii, ale ve vší slušnosti. Neulovil žádné dítě, ani nezahnízdil na kostce nad ledem. Nejdříve krátce poseděl na domácí střídačce a pak se vydal klidným krokem do šaten.

To, že domácí tým nakonec s týmem Las Vegas prohrál 4:1 ho asi příliš nezajímalo.

Vstoupit do diskuse
0