8. prosince 2014 • 12:09

Bývalý gólman Pardubic a jeho show. Ve Švédsku lovil ryby

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to tak dávno, co jeho oslavy hltali fanoušci v Pardubicích. Od této sezony už slovenský brankář Julius Hudáček rozdává radost ve švédském Örebro. Je to jen pár týdnů, co si po výhře zaskákal na ledě žabičky s parťákem Henrikem Lundbergem, v pátek po vítězství nad Djurgardenem předvedl další novinku.



Hudáček si po výhře 2:1 vyžádal ze střídačky židli, usadil si jí do útočného pásma před kotel domácích fanoušků, ještě je trochu vyburcoval a šel do akce. Klekl si, hokejkou na oko udělal díru do ledu a šel se usadit na židli. Tam si dal nohu přes nohu a předstíral chytání ryb.

"Ještě přede mnou to kdysi ve slovenské lize dělal jeden český brankář. Vypadalo to výborně a já jsem chtěl naše báječné obecenstvo trochu pobavit," řekl vicemistr světa z roku 2012 pro Expressen.

Hudáček tak navázal na trojčení, které předvedl na konci listopadu s parťákem Lundbergem. Oba gólmani se tehdy po utkání proti Brynäs sešli na ledě, jeden se schoulil, druhý přes něj skákal dokud neskončili v bráně.

"Trošku jsme se při tom hopsání protáhli. A to jsme to dokonce trénovali," pochlubil se slovenský gólman deníku Aftonbladet.

VIDEO: Hudáček na rybách

VIDEO: Hudáček s Lundbergem si zaskákali

Vstoupit do diskuse
0