26. ledna 2015 • 13:00

Krvavé divadlo. Nespravedlivá hokejová pomsta skončila děsivě

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Bitky jsou sice pro fanoušky kořením hokeje, tahle rvačka ve švýcarské lize ale skončila vážně děsivě. Paolo Duca z týmu Ambri-Priotta šel v zápase proti Bernu pomstít domnělou křivdu na vlastním brankáři a Tristan Scherwey to odnesl zraněním v obličeji, po kterém byl doslova oslepen krví...



Scherwey, který se paradoxně vrátil do sestavy Bernu po pětizápasovém trestu za úder na hlavu, se snažil zakončit rychlý protiútok, ale obránce Reto Kobach ho nevybíravě strhl na zem. Nepříjemný úder bruslí do helmy přitom schytal i brankář Ambri Michael Flückiger. Jak ale ukazují opakované záběry, svého gólmana zasáhl vlastní bek.

VIDEO | Podívejte se na celý incident s krvavou bitkou

Na to nicméně vůbec nehleděl Paolo Duca a Scherweyho se rozhodl důrazně ztrestat. Třiadvacetiletý švýcarský talent se do bitky statečně vrhl, ale proti zdivočelému Ducovi neměl šanci a inkasoval jeden tvrdý úder za druhým.

Vše skončilo sérií ran do hlavy, po níž ze Scherweyho začala stříkat krev, která mu okamžitě zalila ochranné plexisklo a zcela zaclonila výhled. Děsivá scéna, po které se ještě dlouho uklízela rudá kaluž na ledě, naštěstí nebude mít vážnější následky.

Scherwey zveřejnil na facebookovém profilu pozápasový portrét, kde má hlubokou jizvu a pořádně napuchlý nos, oči a vše důležité je nicméně v pořádku.

Vstoupit do diskuse
0