24. května 2010 • 10:49

Jágr překvapil: Chce pokračovat v národním týmu

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští fanoušci mají další důvod slavit. Největší hvězda českého hokeje Jaromír Jágr prohlásil, že to nebyl jeho poslední zápas v národním týmu.



Jaromír Jágr si postup užíval.Foto Pavel Mazáč (Sport)
Jágra po vítězném finále s Ruskem citovala na svém webu Mezinárodní hokejová federace. "Doufám, že to nebyl můj poslední zápas v národním týmu," prohlásila česká hvězda. "Miluji hokej a chci ho hrát co nejdéle to půjde," pokračoval Jágr s tím, že na konec kariéry zatím ani ve 38 letech nemyslí.

Byť ve věku veterána, Jágr na mistrovství světa v Německu znovu potvrdil, jak výjimečným je hráčem. Český tým, který před šampionátem počítal jednu omluvenku za druhou, dovedl až na samotný vrchol.

Po pěti letech od Vídně se tak mohl Jágr znovu radovat ze zlaté medaile.
"V každém věku se na věci díváš jinak. Když jsi mladší, chceš dávat góly a vyhrávat. S věkem se to mění, získáváš radost z něčeho jiného. Mně teď dělají radost oni (směrem k ostatním hráčům). Ti kluci jsou třeba poprvé na šampionátu. Hráči, do kterých bych to nikdy neřekl, září na mistrovství světa. Ne že bych jim nevěřil. Jen jsem nevěděl, že jsou tak dobří," říkal Jágr.

Vstoupit do diskuse
4

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud