4. května 2011 • 17:50

Fanoušci před Finskem: Bojujte i za Slováky!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

VZKAZY ČESKÝM HOKEJISTŮM - První ostrá bitva je tady! Čeští hokejisté jdou ve středu večer na Finy, prvního těžkého soupeře na šampionátu. Po výhrách s Lotyšskem a Dánskem čeká Hadamczikovu partu ostrá zkouška. Fanoušci, kteří posílají vzkazy na iSport.cz, před utkáním českému týmu věří. A zároveň připomínají, že výhrou nad Finy pomůžou domácím Slovákům.



Češi zatím neztratili ani bod, na mistrovství jsou suverénní. "Konečně je zase na co koukat. Tak ať to doklepete až ke zlatu a můžeme jako Češi být zas chvíli hrdí," píše but69.

Na české hokejisty se zatím dobře kouká. Deset gólů ve dvou zápasech, jistý Pavelec v brance. Až na malinké díry v obraně samá pozitiva. I proto jsou fanoušci před bitvou s Finy optimističtí.



"Kluci zlatí, držím proti Finům všechny čtyři palce. Hlavně Jardovi, aby tam už taky konečně zavěsil," přeje si fanoušek Mára. "Finy porazíte, a i kdyby ne, bude to zápas, který vás i přes prohru nakopne a semkne!" vzkazuje uživatel Halali.

Utkání s Finskem se bude započítávat i do osmifinálové tabulky. Výhra českého týmu přijde vhod domácím Slovákům, kteří jdou do osmifinálové skupiny bez jediného bodu.

"Dneska bojujeme za Slováky, musíme jim pomoct. Musíme Finsku sebrat všechny body, jinak to s nima bude špatný a nepotkáme je ve finále," upozorňuje Vítek.



Na zájmu fanoušků o mistrovství světa vydělávají i překupníci
Na zájmu fanoušků o mistrovství světa vydělávají i překupníci

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud