19. května 2012 • 21:50

Nechte na ledě duši! Co by za třetí místo dali fotbalisté, píší fanoušci

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

VZKAZY HOKEJISTŮM - Čeští fanoušci musí skousnout po semifinále mistrovství světa velké zklamání, do bojů o zlato se na úkor výběru Aloise Hadamczika prokousali Slováci. Ale většina příznivců nad českými hokejisty neláme hůl a přeje jim alespoň bronz. "Být třetí nebo čtvrtý na světě, co by za to dali naši úžasní fotbalisté," píše vtipně fanynka Lenka. Pošlete Čechům svůj vzkaz i vy!



"Kluci, dnes se to sice nepovedlo, ale medaile ještě není ztracená... Poperte se o ni a nedejte ji Finům zadarmo. Věříme vám. Bronz sice není zlato, ale taky je to medaile a na to myslete," napsal českým hokejistům Pavel.

"Kluci, vy to zítra dáte," věří i Lenka. "Nevadí, ty co jsou teď ve vzkazích hnusní, jsou hovada, sami nic nedokázali. Já vám fandím," dodává věrná fanynka.

A připomínají se i slovenští příznivci, kteří podporují své poražené soky. "Doufám, že Finy porazíte. A dvě medaile půjdou do Československa," přeje Pet SK.

"Typičtí Češi - jenom se prohraje a už každý nadává... Opravdu krásný národ, vůbec se nedivím, že nám každý se*e na hlavu. Hlavu vzhůru, chlapi, zítra je ještě jeden zápas. Hlavně hrát to co se Švédskem," připomíná podařenou čtvrtfinálovou bitvu chachar.

Pošlete před soubojem o bronz i vy váš vzkaz českým hokejistům!

Zmar po neproměněné šanci
Zmar po neproměněné šanci

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině A se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud