21. května 2012 • 11:40

Plekanec přivezl bronz i syna Matyáše, čeští hokejisté jsou doma

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO O EXKLUZIVNÍ FOTKY Z LETADLA | VIDEO | Do Prahy krátce po půl dvanácté dorazila cenná bronzová zásilka. Čeští hokejisté přiletěli z Helsinek, kde v neděli proti domácímu výberu Finska vybojovali třetí místo na světovém šampionátu.



Spolu s hokejisty dorazila i jejich nejhvězdnější fanynka Lucie Vondráčková, manželka kapitána Tomáše Plekance, se synem Matyášem. Jako první vylezl z letadla na Ruzyni kouč Alois Hadamczik.

Na letišti ovšem žádné velké přivítání neproběhlo, krátce před příletem na bronzovou výpravu čekal před vchodem jediný fanoušek, nakonec se jich ale sešlo několik desítek.

Největší potlesk pak od nich při nastupování do týmového autobusu sklidil Tomáš Plekanec. Bouřlivě se tleskalo i Petrovi Nedvědovi, který podobně jako český kapitán rozdával fanouškům podpisy.

Podívejte se na exkluzivní fotky přímo z letadla i příletu:

"Taťka Nedvěd se staral o unaveného Aleše Hemského
"Taťka Nedvěd se staral o unaveného Aleše Hemského

Kapitán české hokejové reprezentace Tomáš Plekanec se podepisujue fanouškům po příletu do Prahy
Video se připravuje ...

Autogramy rozdával na letišti i útočník Petr Nedvěd
Video se připravuje ...

Sami hokejisté přílet také příliš neprožívali, bronzovou medaili na krku neměl nikdo, ta se houpala spíš na krku některých přítelkyň či manželek.

Na letišti také proběhla krátká tisková konference.

Nepřehodnotí Petr Nedvěd svou další reprezentační kariéru? "Jestli bude hrát Jarda Jágr, tak budu muset pokračovat, aby mě nepřekonal," rozesmál přítomné novináře.

"Pokud bude zájem, já budu pokračovat," dodává pak vážně.

Nevnímal kouč Hadamczik negativní ohlasy fanoušků? "Nevnímal. Já jsem to nesledoval, soustředil jsem se na to, jak tým co nejlépe připravit."

Kouče Hadamczika čekají tři oslavy, protože se mu narodil vnuk a také měl zrovna narozeniny. "Chtěl jsem to zapřít, ale to se prý nedá," usmál se s tím, že ještě neví, jestli udělá oslavy tři, nebo jen jednu společnou.

Bronzoví čeští hokejisté jsou doma, na pražské Ruzini přistáli v pondělí před polednem
Video se připravuje ...

V letadle měli bifteky

Do letadla navařili kuchaři slavícím svěřencům Aloise Hadamczika vydatné menu.

"Zatímco cestou na šampionát je na tabuli vždy lehké, na bílkoviny a vitaminy bohaté jídlo jako je bílé maso, ryby, rýže a zelenina, tak naopak na cestu zpět jim kuchaři připravují velmi vydatné menu. Tentokrát to bude biftek z pravé hovězí svíčkové, k pití je hokejistům k dispozici vše mimo tvrdého alkoholu,“ sdělila Karin Urbanová z Letušky.cz.

Na palubě letadla byla s hokejisty i žena Tomáše Plekance Lucie Vondráčková se synem Matyášem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud