2. ledna 2009 • 09:28

Češi nastoupí proti Rusům až v noci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Organizátoři mistrovství světa hokejistů do 20 let v Kanadě změnili program čtvrtfinálových zápasů, aby všechny týmy měly stejný čas na odpočinek.



Česká reprezentace se tak s Ruskem utká až v sobotu v 1:30 SEČ, souboj USA se Slovenskem začne dnes v 21:30. Podle původního rozpisu se čtvrtfinálové zápasy měly hrát v opačném pořadí.

"Změny jsou v souladu s pravidly IIHF. Udělali jsme je proto, aby všechny týmy měly mezi zápasy stejně času na odpočinek," řekl na oficiálních stránkách IIHF ředitel turnaje Frank Gonzalez.

"Podle nového programu čeká vítěze úvodního čtvrtfinále první semifinálový zápas, vítěz druhého čtvrtfinále pak nastoupí v pozdějším semifinále," dodal.Semifinálové zápasy jsou na programu v sobotu. Obhájce titulu Kanadu čeká lepší z dvojice Rusko - Česko, v druhém souboji se utkají Švédové s vítězem zápasu mezi USA a Slovenskem.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud