13. května 2013 • 17:33

SESTAVA proti Norsku: Plekanec nastoupí s Tlustým a Fleischmannem

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE STOCKHOLMU | Norové, pozor. Zítra na vás nastoupí nová česká letka ve složení Fleischmann, Plekanec, Tlustý. V tomto složení absolvovali i první dnešní společný trénink. Kouč Alois Hadamczik tedy vsází hlavně na osvědčenou kladenskou dvojku Plekanec – Tlustý. Akorát Jaromíra Jágra, jenž v tomto útoku válel během výluky, nahradí na pravém křídle Fleischmann.



„Hráli spolu na Kladně, vyhověli si, znají se dobře. Takže to byl jeden z důvodů,“ uvedl kouč Alois Hadamczik, proč Plekance podle očekávání dal vedle kanonýra z Caroliny.

Poprvé s týmem trénoval i Marek Židlický, ofenzivní bek, na kterého tým mimořádně spoléhá. „Začne v obraně s Čáslavou a Kutlák dostane pozici sedmého zadáka,“ uvedl kouč. Třináctým útočníkem bude Kovář. A elitní přesilovkou obrannou dvojici vytvoří Židlický s Michálkem.

Zápas s Nory se hraje zítra od 16.15 hodin. Do čtvrtfinále posune český tým pouze výhra. „Když tým posílí takoví dva hráči, určitě by to pro mužstvo měla být velká psychická podpora,“ uvedl trenér na adresu Židlického s Plekancem.

Plekanec s Židlickým plánují, jak pomůžou českému týmu v zápase s Norskem
Plekanec s Židlickým plánují, jak pomůžou českému týmu v zápase s Norskem

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud