iSport.cz
15. května 2014 • 15:00

Proč ostatní netrápí viróza? Asi to víc prolívají, odpovídal Němec

Autor: iSport.cz, František Suchan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | S vervou zatím táhne českou defenzivu na mistrovství světa a s nemenším zápalem se pustil i do odpovědí čtenářům iSport.cz. Ondřej Němec, nejvytěžovanější hráč týmu v Minsku, si střihnul solidní icetime i při online rozhovoru. Probírat se salvou otázek vydržel přes dvě hodiny. S přestávkou na odskočení na toaletu. Střevní potíže trápí i jeho, což neváhal často vtipně komentovat…



Proč sebou seknul na mantinel během druhé třetiny s Italy a co mu pak bylo? Zůstane ve Lvu? Chce do NHL? Taky ho trápí střevní potíže? Jak je na tom s několikrát jasně zmíněnou oblibou trenérského stylu Vladimíra Růžičky?

Ondřej Němec v lobby hotelu Renaissance odpovídal na všechno. A poctivě, stejně jako když na ledě zvládá útočit i bránit. Bylo vidět, že svou úlohu nový oblíbenec český fanoušků vzal vážně. Dlouho třeba přemýšlel i nad obyčejným dotazem, jak by sestavil nejlepší pětku KHL. Jen centra měl hned jasného. „Někdo by jim musel bránit, tam musí Jiřina,“ nominoval kumpána Novotného.

Tomu ovšem brzy zase naložil. To když přistála otázka, kdo je největší komik reprezentační kabiny, vypálil okamžitě: „Na ledě je největší komik Jiřina.“

Němec nešetřil ani ostatní spoluhráče. Nejvíc to od něj schytával spolubydlící Martin Zaťovič, letitý kamarád z Karlových Varů. Ti dva se prý neustále hádají. Jak probíhá příprava na zápas? „Pošlu Zaťu někam a jdeme na to,“ odpověděl třeba Němec.

Sodu schytal i týmový DJ Jakub Petružálek. Za moderní styl, v němž hudební kulisu kabiny chystá. „Co posloucháme? To záleží na tom, jak daleko je Petry. Pokud se k tomu dostane, je to přímý přenos z kovářské dílny,“ rýpnul si.

Ondřej Němec odpovídá čtenářům iSport.cz
Video se připravuje ...

Petružálka nasolil i při nevinném dotazu mladého hokejisty z Vítkovic, zda ještě vyroste ze 140 centimetrů. „Klid, Petry se s takovou výškou dostal dvakrát na mistrovství světa,“ uchlácholil ho Němec.

Lámete hokejky? „O Sekáče musím pořád.“

Kdo dělá největší virvál? „Saša Salák s Ondrou Vitáskem, kteří se tváří, že umějí hrát na kytaru a štvou celý hotel.“

Dotazy přistály i přímo z týmu. Třeba od asistenta kouče Jaroslava Špačka. „Proč obránci nečistí prostor před gólmanem? „Špágr, proberem to u piva,“ usmál se nejproduktivnější hráč mužstva. Dvakrát napsal i srandista Novotný pod přezdívkou „Karel autodílna“, ale Němec tušil zradu i od čtenáře jménem Martin55, za nímž viděl parťáka Martina Ševce.

Hlavním tématem logicky byla týmová střevní viróza, což si dotazovaný vyloženě užíval. „Někteří hodně rychle utíkali z ledu, aby to udrželi,“ popsal ráz duelu s Itálií. Dojem z onoho utkání s Italy? „Na hovno.“

Ostatně, i během online rozhovoru si Němec na moment odskočil… A jak je možné, že potíže jako Češi nemají ji jiné výběry, bydlící na stejném hotelu? „Asi to více prolívají,“ reagoval.

Sám prý nejhorší fázi problémů překonal „valašskými kapkami“, přesto při další otázce přiznal: „Pálí mě prdel.“ Z jídla v hotelu ale evidentně starosti nevznikly, tam je prý servírováno výhradně dietní jídlo. „Kuře, losos, losos, kuře, kuře, losos. A když nejsou špagety, tak vrtulky,“ přiblížil Němec. Podle reakcí se fanoušci bavili. A on sám taky.

Často se lidé zajímali i o případné oslavy úspěchu na šampionátu. A podle toho, jak často 30letý mistr světa připomínal čtyři roky starou zkušenost s našlapaným Staroměstským náměstím, by po nich moc toužil. Že by si je užil, je víc než jasné.

Ondřej Němec

ToTiNereknu, 15. května 2014
Posral Vás někdy pták ? Dekuji za odpověď
Posral.ale ted se bojí k nám na pokoj,byla by odveta! Díky moc za dotazy,ale nestihnu odpovedet na vsechny,protoze musim bezet. Diky a drzte nam palce
Tučňák83, 15. května 2014
lámeš často hokejky? :D
O Sekáče musím pořád
Terez, 15. května 2014
Bude hrát malej Něma taky hokej? :))
Ten už mydlí jako sviňa
CZfan, 15. května 2014
Je skvělé, jak tady odpovídáte. Můžu se jenom zeptat, když říkáte "Jiřina" kterého z Jiřích máte na mysli? Pokud vím, tak je jich v týmu víc :)
Šílenýho Novotnýho
luky77, 15. května 2014
Audi x BMW ?
BMW
Alois, 15. května 2014
Ahoj Ondro, co Energie Karlovy Vary, zavzpomínáš někdy na mančaft a jízdu pro titul? Sleduješ výsledky Energie, pokud je čas?
Mám tam spoustu kamarádu a jednoho Zatoviče na hrbu
zemědělec Tonda, 15. května 2014
Ahoj Ondro, pobavíš mě něčím takhle na rychlo? :-)
Některýma dotazama
Pitris, 15. května 2014
Jak je možné že všechny týmy se stravují na stejném místě jaky naše repre a nikomu nic není? děkuji za odpověď a přeji hodně štěstí do další zápasů
asi to více prolívají
Martin, 15. května 2014
Zdravím, co říkáte na výkony Ondřeje Vitáska? Myslíte si, že aspoň částečně nahradil svým důrazem Romana Poláka? Díky a hodně štěstí!
Hraje s přehledem
Tomáš, 15. května 2014
Zdravím Ondro, jaká hudba teď letí v šatně ? respektive co pouští Kuba Petružápanek :)
Kovařskou dílnu
Jirka, 15. května 2014
Jak reagoval "Růža" v kabině,když jste hráli s Itálií 0:0 po první třetině? :)
Že potřebujeme jeden gól na vítězství.
Jiřík, 15. května 2014
Co dělá Jarda Jágr ? :)
Rozhoduje zápasy. :)
luky77, 15. května 2014
Ahoj Ondro,co si myslíš o tom,že spousty mladých juniorů si myslí že jsou mistry světa a já nevím co všechno choděj jak kdyby sežrali všechnu moudrost , ale časem pak valná většina zjistí,že tam kde se lámal chleba měli spíše přidat a ne chodit pařit atd..:) jaká je cesta aby hráči přežili to období kolem 15-18 a dotáhli to nekam...? dekuji za odpověd a super výkony ve LVU to byla fantazie:)
Občas dostat přes držku neuškodí.
NěmecJakoTy , 15. května 2014
Ahoj , proč nereprezentuješ rodné Německo ?
Babičku mám ze Slovenska, můžu si vybírat. :)
Pepa , 15. května 2014
Dobrý den, chtěl bych se zeptat ,jak jste byl spokojený s výsledkem Lva,brali to všichni hráči jako úspěch? A jinak chci popřát hodně štěstí na MS a taky ať se všichni uzdravíte než v Bělorusku dojde hajzl papír :)
Zatím je ho dost... :)
Martin55, 15. května 2014
dobrý den za koho budeš hrát až konci sezona 2013/2014 NHL nebo KHL ?
S tebou, Švícko. :)
Tomáš, 15. května 2014
Ahoj Ondro, jaký máš názor na extrenéra Hadamczika? Je pravda, že hraje tzv. chaos, nebo má určitý systém? Můj názor je, že Růža je pan trenér a Hamazcik se mu za žádných okolností nemůže vyrovnat, co se trenérských schopností týče, jaký máš na to názor ty? :) Děkuji za odpověď
Mám radši Růžu.
Janek, 15. května 2014
Ve finále KHL Lev - Magnitogorsk bylo spoustu emocí a šarvátek. Šarvátky často vyvolával Lev. Proč? Bylo to správný? Od Kanady se to většinou a od Rusů odsuzuje. Mě se to nelíbí, chápu, že to někdy vyplyne ze hry, třeba před brankou nebo za nějaký faul. Ale jen tak vyprovkovat, to fakt nemám rád. Kdo s tím přišel? Trenér nebo samy hráči?
Netvrdil bych, že jsme je vyvolávali my...
muf16, 15. května 2014
libí se ti vaše vlajkové dresy nebo ta bílá varianta
Oboje jsou pěkné.
Pan Bubák , 15. května 2014
Jaké pohádky pouštíš děckám?
Krkonošské.
Tomáš P., 15. května 2014
Čau Ondro, jsem rodilý Třebíčák a jsem hrdý když vidím jací hráči z Třebíče jsou viz ty, Vláďa Sobotka, Erat atd.. Každým zápasem jsou Tvé výkony lepší a lepší. Plánuješ se ke konci kariéry vrátit zpět do Třebíče ? Díky Tomáš P.
Díky, uvidíme.
Terez, 15. května 2014
Ahoj Ondro, hrozně moc fandím tobě i celému našemu týmu. Hraješ skvěle a pamatuju si jak si válel ještě za Vary :D :) a chci se tě zeptat, máš nějakej zážitek z repre, na kterej nikdy nezapomeneš? .. děkuju za odpověď a držím palce :)
Staromák.
Radek, 15. května 2014
Cau Ondro,chci se zeptat kdyz jsi zacinal s hokejem tak jestli jsi jezdil po kempech nebo jsi trenoval jen u klubu kde jsi hral?
Před dvaceti lety kempy ještě nebyly.
dan , 15. května 2014
Jak ste se včera cítil během včerejšího zápasu? Jinak na tom to MS jeden z nejlepších českých beků! Držím palce ať se daří dál vám i celému týmu:-)
Na hovno. :)
mates, 15. května 2014
Ahoj... nechtěl jsi někdy chytat? Nebo jsi stále chtěl byt jen na obránci?
Chytat určitě ne.
Havel Pavel, 15. května 2014
Zdravim vás Ondřeji, je pravda že máte na stole smlouvu od San Jose? Děkuji
Jasně. Hertlík s Havlim mi už drží fleka.
svensven, 15. května 2014
Jaký je trenér sborné Znaroks? Demokrat nebo despota? Je sborná největší soupeř pro všechny, tím jak hraje, to znamená svou silou?
Napište Ovečkinovi.
Lenkaaa, 15. května 2014
Ahoj ondro, je z vás Vláďa Sobotka nejnamakanější ? :)
Roman Polák byl víc.
Roman Š. , 15. května 2014
Ahoj Ondro co posloucháte v šatně za písničky? Jinak přeju ještě víc golů a nějakou tu placku.
Podle toho, jak je Petry daleko. :)
Jaromír Hegr, 15. května 2014
Ahoj , byl jsi někdy v Jažlovicích?
Ještě ne.
Tak určitě :D, 15. května 2014
Ahoj Ondro, co ti Džegr řekl po nárazu do manťáků? :D :D
Rýpnul si do živého, jako vždy. :)
Toutirt, 15. května 2014
Ahoj Ondro. Jaký máš názor na trest, který dostal Kovář proti Kanadě 5+do konce?
Měl být 2 2.
JakoJágr, 15. května 2014
Ahoj , jsem velice talentovaný hokejista , v minelé sezóně jsem nasbíral 25 bodů a to hraju ve čtvrté pětce . Proč si na mne nikdy nevzpomene váš kouč? Myslím že se mnou by jste vyhráli!
Dám vám na trenéra číslo, jestli chcete. Můžete se zeptat. :)
Lexxx, 15. května 2014
Ahoj Ondro, proč český nároďák již několik let nedokáže hrát úspěšně přesilovky a je jedno kdo je na ledě a kdo je trenérem? Proč musíme již několik let slýchávat furt to samé - musíme se tlačit více do brány na dorážky, lépe mířit atd., když je to pořád ta samá haluz? Dík a hodně štěstí
Ve Lvu nám trvalo celou sezonu, než nám přesilovky v play off začaly fungovat.
Jitka, 15. května 2014
Ahoj Ondro, proč na tomto MS nosíš na dresu číslo 23 a ne 63 jako např. na MS 2010? Proč jsou tahle čísla tvá oblíbená? Díky a ať se daří a přivezete placku :)
Na tohle už jsem odpověděl.
DAVID, 15. května 2014
PROČ JSTSI NENECHAL TEN KNÍR ? RETRO S NDR FRČÍ !!!
Lidi na ulici se mě báli.
Martinka , 15. května 2014
Ahoj Ondro, nejdřív chci pochválit za skvělé výkony. :-) Myslím, že hrajete lépe než je vidno na bodech. :-) Myslíš si, že omlazení kádru hodně pomohlo tomu,že je naše(vaše) hra lepší, zdá se mi i rychlejší. A co říkáš na to, že nedorazí Tomáš Plekanec?:-)
Plekyho je škoda, třeba přijede Krejča.
Oskar, 15. května 2014
Z čeho jsou vyráběné hokejky? Ze dřeva je jasný, že ze dřeva, ale dnes myslím moc hráčů nemá dřevěné hokejky. Nebo se pletu? Používají se umělohmotné nebo spíš dřevěné?
S dřevěnýma hraje už jen Divoch. :)
Radek, 15. května 2014
Ahoj Odro bereš nějakej doplňek stravy ?
Vitamín B v tekuté podobě.
Sabina, 15. května 2014
Ahoj, Chtěla jsem se tě zeptat, jestli máš přítelkyni a kolik máš vlastních zubů? :D
Přítelkyni nemám, žena by mě zabila. :) Zuby mám naštěstí všechny.
František Konečník, 15. května 2014
Jaký byl průjem?
Na hovno.
Michaela Váchová, 15. května 2014
Dobrý den, velice Vám držím palce!Pro mě jste všichni naprosté jedičky.
Díky.
fanynka, 15. května 2014
Strašně mě ty vaše odpovědi baví a směji se u nich docela hodně :D Díky že tady odpovídáte, je to skvělé :) S kým máte nejlepší vztahy v týmu?
Mě to taky baví. :) Se všema je to v pohodě.
Quančongmatilala, 15. května 2014
Používáš dřevěnou , plastovou nebo železnou hokejku ?
Ani jednu.
Filip Kabil, 15. května 2014
Ondro co říkáš na výkony Martina Zaťoviče ? Vidíš tam velký posun od roku 2009 kdy jste spolu ve Varech vyhráli titul ?
Táhnu ho na hrbu už deset let, takže dobrý. :)
Lukáš, Hodonín, 15. května 2014
Dobrý den Ondro, který útočník byl zatím v průběhu MS nejnepříjemnější?
Italský kapitán Rocco. Hudly by chtěl mít jeho jméno. :)
Martin, 15. května 2014
Po skončeni MS co pak NHL nebo KHL.
NHL na playstationu a KHL možná. :)
Amidamar, 15. května 2014
Co mě fascinuje jak hráči lehnou do střel. Je někdy strach, že to může bolet nebo tohle hráč neřeší? Někdy mi přijde, že pro hráče je lepší mít vyražené zuby než gól:D Vnímají hráči bolest během zápasu, že opravdu je jim všechno jedno nebo prách bolestivosti mají hodně posunutý? Vy osobně vnímáte někdy bolest i při zápase, že je vám i třeba jedno jak zápas dopadne, hlavně, když to přejde?:-)
Bolí to, ale staromák za tu bolest stojí.
Lukáś, 15. května 2014
Ahoj jaký je tvůj jídelníček?
Sežeru všechno kromě leča. :)
Petr Nedvěd (Méďa), 15. května 2014
Proč jste mě nevzali sebou ? ;)
Na MS můžou hrát jen ročníky 72 a mladší. :)
Carlos, 15. května 2014
Ahoj chlape...Kdo dělá největší srandičky v kabině, kdo naopak je nejtiší...
Nejtišší jsou mladší kluci.
marek, 15. května 2014
Ahojte Ondro máte i vy střevní potíže a nebo u vás je to ok ?
Dal jsem si valašské kapky a už je to lepší. :)
Petr C, 15. května 2014
Ahoj Ondro, jak na vás působí MS 2014?
Vše v pořádku.
Ferry, 15. května 2014
Jaky je to hrat po boku Jágra nebo v kabine jaky je ?Drzím palce na šampionátu
Je fajn zahrát si s živoucí legendou.
Všivák, 15. května 2014
Ahoj Ondráši , s kým jseš v Minsku na pokoji ? Je na tebe hodný?
Zaťa je svině. :)
Lenka V., 15. května 2014
Chci jen popřát hodně štěstí a ať Ti vydrží produktivita :) Věřím, že tu placku letos urvete! Měj se fajn a pozdravuj kluky :)
Díky.
fans158, 15. května 2014
Čau Hrajete dobře a dufoufám že zopakujete MS 2010 kdy jste byly podcenovaní a nikdo neveril a nakonec zlato. At se vam daří
Díky.
Marek Párek, 15. května 2014
Jak jsi si užíval vítězství v KHL?
Letos to nevyšlo, užívat si budu až příští rok.
mejra 83, 15. května 2014
ahoj Ondro. V sobotu na Tebe vsadim velky prachy, lupnes ho tam prosim? Slibuju, ze pujdeme napul:-)
Kolik dáváš? :)
Roman, 15. května 2014
Ondro chtěl jsem se zeptat zda se situace se střevními problémy zlepšuje a zda v týmu byla nějaká úsměvná příhoda s tímto problémem.
Někteří hodně rychle utíkali z ledu, aby to udrželi.... :)
Markéta, 15. května 2014
Ahoj. Přeji celému týmu brzké uzdravení a držím vám palce. ;)
Díky.
Jane, 15. května 2014
Ahoj Ondro , budeš fandit českému nároďáku na MS ve fotbale v Brazílii?
To se s nimi spíš potkáme v Lokále. :)
Jaromír Matoušek Tachov, 15. května 2014
uvědomujete si, že někteří lidé u TV mohou skolabovat, když se nedaří. Hlavně mi nepište , abych se teda na TV nedíval. Hezký den !!!
Špágr taky občas kolabuje. :)
bbondy, 15. května 2014
Kde jsou lepší rozhodčí v KHL nebo na MS? Stává se i v KHL, že rozhodčí občas tlačí "svůj" tým? Myslím pokud rozhodují rusové a hraje ruský tým. POmáhají občas nebo to berou profesionálně?
Na MS je spousta rozhodčích z KHL.
Batoh, 15. května 2014
Ahoj Ondro, během sezony se dost nalítáte. Nezatoužil jste někdy pracovat jako pilot nebo letuška?
Snad ani ne. :)
jarslav , 15. května 2014
ahoj Ondro kdo je podle tebe v nároďáku největší komik ?
Na ledě je největší komik Jiřina. :)
David, 15. května 2014
Vy nemáte sra*ku? :-D
A co teda máme, pane doktore? :)
Marcela, 15. května 2014
Ahoj Ondro, má číslo tvého dresu nějakou symboliku? ve Lvu nosíš číslo 63 a v nároďáku 2. Má ta trojka na konci nějaký hlubší význam? Přeji ti, aby ti za tvou práci v zápasech NT na konci turnaje visela na krku zlatá medaile ;)
Od začátku v extralize jsem nosil 63. V nároďáku ale tohle číslo bude navždy patřit Pepovi Vašíčkovi.
.Query, 15. května 2014
Kdo je větší křikloun Růža nebo Jarda Špaček? Kdo z nich při zápase víc burcuje a pokřikuje?
Ti dva si nemají co vyčítat. :)
Karel autodilny, 15. května 2014
Ahoj ondro jake je duo jiriku mistr sekac a novotny?myslim si ze by si mel mit ve lvu nejvyssi plat. Teda sorry po me (-:
Seko je blázen a Jiřina šílenec. :)
Marcelka Mrázková, 15. května 2014
Čus Ondro..jak to vidíš ?? Medaile ?? Chtela bych se stebou podělit. O oslavy :p
Medaile určitě, o oslavy se podělím s manželkou.
fanoušci z Jižní Moravy, 15. května 2014
Přeju pěkný den :) Strašně moc všichni držíme palce! Vyřiďte prosím nějak i celému týmu že celé Česko věří a fandí (a Morava nejvíc :D)! Hrajete skvělý hokej, vážně se na to moc pěkně dívá
Díky.
Michal, 15. května 2014
Dobrý den, nejprve bych chtěl říci že patříte k nejlepším hráčům českého týmu.Moje otázka zní: proč myslíte že Švýcarsko a Finsko zatím nehraje tak dobře jak by měli..kvalitu podle mě na to mají.. a jak vysoko věříte že to dotáhnete vy.?
My míříme k medaili, Finové se určitě rozjedou.
BeďaB, 15. května 2014
Ahoj Ondro, mamám takovej netradiční dotaz, co např. hokejista jí během dne? Snídaně? Oběd? Svačiny? Večeře? A ještě druhej, jaké máš zahnutí čepele???Díky a ať se daří...........
Tady v Minsku. Kuře, losos, losos, kuře, kuře, losos. A když nejsou špagety, tak vrtulky. :) U eastonu to býval Sakic, u baueru p92
anonym , 15. května 2014
Super výkon Ondro. Chtěl jsem se zeptat jestli so pořád myslíš o Jardovi, že je extratřída ? na MS toho moc zatím nepředvedl a vůbec nestíhá se současným hokejem. Uznávám ho strašně moc, ale už to prostě není ono, co si otom myslíte vy ?
Dává rozhodující góly, takže je extratřída.
Jakub, 15. května 2014
Dobrý den, gratuluji Vám k výborné sezóně ve Lvu a i v reprezentaci. Koho byste si přál do čtvrtfinále? :) Děkuji za odpověď.
Ve čtvrtfinále už se nevybírá.
Tomáš, 15. května 2014
Zdravím Ondro, jak vzpomínáte na štaci v Karlových Varech, jaký máte názor na to co se s klubem teď děje.....
Je mi hodně líto, kam se klub dostal.
Lukáš, 15. května 2014
Včera se mluvilo v TV, že hráči dělají zábavu. Jakou třeba na hotelu? Můžete popsat co se děje mezi hráči?:-) Není to už někdy i přes hranu?:-)
Když se hádáme se Zaťou, je to vždycky za hranou.
Pavlínka, 15. května 2014
Ondro, nechodil jsi kdysi dávno na www.xchat.cz pod nicke Marilyn Manson? :))
Tak o tom pochybuju... :)
Nicolas, 15. května 2014
Čau Ondro, chci se zeptat jestli si rozumíš se Zámkem (Zámorský) bavíte se hodně spolu?
Tak už jsem zpátky! :) Zámek je v pohodě, bavíme se spolu úplně normálně.
MiCHAL, 15. května 2014
Ahoj Ondro co takle děláte po zápase jako hráči hrajete večer na ps3 hokej jako věčina a děláte si akce co byste chtěl skusit ??
Až budu tak dobrej, jako na playstationu, nebudu o sebe mít strach. :) A teď mi dejte pár minut, musím si odskočit na toaletu. Za chvíli jsem zpátky... :)
CzeFan, 15. května 2014
Dobry den Ondro, chci v prvni rade nasemu tymu poprat hodne stesti, at se dostaneme co nejdal :)) Potom se chci zeptat, kdo si myslite, ze je lepsi z dvojice Crosby - Oveckin?
Crosby.
Nikol, 15. května 2014
Dobrý den Ondro, gratuluji k výkonu na MS :) Chtěla jsem se zeptat, jestli si myslíte, že by se mohl Vsetín v budoucnu vrátit zpět do extraligy.
Když najdeme mecenáše, tak jo. Nemáte volných 100 milionů ročně?
Ruda, 15. května 2014
Dobry den chci se zeptat vo říkáte na to ze Sparta odepsala Tona v jeho nejlepsi sezóně jak sam on rikal!!! A jeste co říkáte na to ze o nej jeví velký zájem kometa Brno? Dekuji
Ton je skvělý hráč, ale toto je spíš otázka na něj a na vedení Sparty. My se v tom šťourat nebudem.
Petr Bobe, 15. května 2014
Máte doma už vyhlédnuté místo na letošní zlatou medaili z MS :-)
Na zlato se vždycky místo najde. :)
Honza, 15. května 2014
Ahoj Ondro,ještě je sice brzo,ale máš nějakou představu kam by jsi na sklonky kariéry chtěl jít hrát? Mám na mysli českou extraligu,popřípadě komu fandíš.Dík a hodně štěstí!
Tak daleko nekoukám.
Áda , 15. května 2014
Ahoj, já vím že, o hokeji toho moc nevim, ale zajímá mě proč někteří hráči mají na dresu ,A' třeba jako ty :) jinak vám moc držím palce a koukám na každý zápas. Hodně štěstí! :)
To je asi stářím :)
Patrik, 15. května 2014
Ahoj Onro...zatím nejlepší obránce na MS jen tak dále!...jaké máš auto? A co si myslíš o Romanu Červenkovi?..jinak přeju mnoho úspěchů jak v klubu tak i v nároďáku
X5. Červus je skvělý hokejista.
David, 15. května 2014
Ahoj, jaký je podle tebe největší aspirant na vítězství? A co říkáš na dosavadní výsledky Rusů, kteří po neúspěchu na OH prahnou po medaili?
My a Rusko.
Michal , 15. května 2014
Budete sledovat MS ve fotbale? Jaký je váš favorit? Máte nějaký sportovní vzor mimo hokej?
Určitě budu, myslím si, že zlato zůstane doma.
Terka, 15. května 2014
Přeju vám pěkný den :) Pobavila mě vaše odpověď "Saša Salák s Ondrou Vitáskem, kteří se tváří, že umějí hrát na kytaru a štvou celý hotel. :)" jde vidět, že o zábavu máte postaráno :) Kdo je takový největší showman? A z koho všeho si Jágr dělá srandu? Držíme palce a věříme v placku! :)
Džegr z kohokoliv a kdykoliv, největší showman je Jiřina.
AK86CZE, 15. května 2014
Dobrý den, jaký je Váš oblíbený tým v NHL? Děkuji
Jako malý jsem fandil Detroitu.
Kamil , 15. května 2014
Čau Ondro je to podle tebe tvoje osobní nejlepší sezona ? chystáš se přestoupit ze Lva ? co ta viroza ? jeste je vsem blbě ? jinak at se daří všichni doufáme že dovezete placku:)
Až přivezeme zlato, tak bude.
Michal, 15. května 2014
Chystáte se po MS někam na dovolenou? Kam rád jezdíte a je nějaké místo, kam byste se rád podíval?
Letos určitě ne k moři kvůli malému, nejspíš vyrazíme někam do hor.
Richard, 15. května 2014
Ahoj Ondro, především gratuluji k úspěchu v KHL, škoda toho posledního zápasu. Vím, že je to otázka trošku na tělo, ale vyhovuje ti " koučing " Vládi Růžičky více než Hadamczika? V obraně je prý hodně změn od minulého trenéra.
Růža mě vytáhl do nároďáku, takže jo.
Kamil, 15. května 2014
Dobry den Ondro, kolik sil Vam zbyva po tak narocne sezone, je jeste z ceho brat?
Ještě šest zápasů zvládnu :)
Kubajs, 15. května 2014
Ahoj, byl jsem nadšený z výkonů proti Švédům a Kanaďanům, hráli jste opravdu krásný hokej. Včera s Italy to bylo takové "utahané". Je to tak, že se vždycky člověk i když nevědomky přizpůsobí pomalejší hře soupeře? Nenutí vás to jednoduše do toho "šlapat" tolik, jako s Kanaďany a nebo za tím byla jen ta záležitost s nepříjemnými zdravotními problémy? Děkuji a přeji všem hodně štěstí.
Potřebovali jsme tři body, a ty máme.
Vítek, 15. května 2014
Čau jezdíš ještě do kolína?
Nikdy jsem tam nebyl. :)
Lukáš, 15. května 2014
Jak to děláš, že máš tak dobrý přehled o hře a ještě k tomu musíš si dávat bacha v obraně..připomínáš mi Židlického tvým stylem hry..výborně podporuješ útok..máš 1+4 nebo tak nějak..a ještě k tomu dokážeš skvěle bránit :)
Asi dobrý geny. :)
Vojtěch, 15. května 2014
Kam myslíte že dojdete na MS ? :-)
Pro medaili.
Mudr Sova, 15. května 2014
Mudr Cvach tvrdí, že kluci chytli zákeřný Belavirus. Můžete tuto informaci potvrdit? Děkuji
Něco tu lítá.
Martin Hrdlička, 15. května 2014
Dobrý den, při včerejším utkání jste nehezky narazil na mantinel, jak moc tě to bolelo, mohl si hrát hned dál v pohodě? a čemu jste se s Jardou hned tak smáli? Jseš jeden z nejlepších obránců MS, přeji hodně štěstí
Džegr si totiž jako vždy rýpnul. :)
Daniel Šimek, 15. května 2014
Dorý den Ondro, Jak se vám hraje pod novým trenérem? Cítíte změnu k lepšímu ? Děkuji
Pod Růžou chce každý hrát.
Honza, 15. května 2014
Slavia x Sparta ?
Lev Praha!
Petr N., 15. května 2014
Dobrý den. Jak jste zápas vnímal s Kanadou? Nehrala reprezentace i proti rozhodčím? Vjačeslav Bulanov Česko poškodil, dopustil se pouze jedné chyby nebo víc? Přiznám se, že samy hráči dávaly často rozhodčímu i důvod k trestání viz Jiří Hudler a jeho nesmyslný faul na brankáře. Tam byl vidět úmysl a nešlo to netrestat. Jak to vnímáte vy a hráči? Já říkám, rozhodčí nás poškodil, ale ne tolik jak někteří hráči fňukají - jedna chyba sudího zápas ovlivní, ale neprohraje.
Bulanov je Bulanov. Nějakej pátek už ho známe.
Ján Jaderko, 15. května 2014
Ahoj :) Si vynikajuci obranca, sledujem ťa dlhšiu dobu, už od Karlovych Varov a tvoj rast je neskutočný. Ty a Jirka Sekáč ste famózny a hrozne moc vám obom prajem, aby ste si splnili sen a zahrali NHL. Máte na to :) Zaujimalo by ma, aký je tvoj bežný deň uprostred sezóny? A aku hudbu počuvaš? Držim palce a nech sa ti dari :)
Trénink, rodina. A mám rád U2.
Regínka, 15. května 2014
Co se ti to vlastně včera při zápase stalo? :(
Nevybral jsem zatáčku.
Xkort2143, 15. května 2014
Dobrý den! Chtěl bÿch se zeptat, jestli máte radši vanilkovou nebo čokoládovou zmrzlinu? Děkuji za odpověď
Vanilkovou!
Fanoušek, 15. května 2014
Čau, jak to vypadá aktuálně ze sračkou v týmu? Už je to lepší? Čím myslíš že to mohlo nastat?
Důvod nikdo nezná. A ještě jsme trochu posraní. :)
Vaše fanynka :), 15. května 2014
Zdravím Ondro, prvně gratuluji k mega úspěchu ve Lvu :) Věřím, že něco podobného předvedete celý tým i v Minsku. Chtěla bych se zeptat, jaký je Vás program v těchto dvou "volných" dnech? Děkuji :)
Spánek!
Jíťa K., 15. května 2014
Zdravím Ondro, zajímalo by mě 2 věci, jaký je Váš názor na naše mladé beky (Vitásek, Zámorský), jak si zatím vedou a druhá část otázky: s kým si na turnaji nejvíce rozumíte a kdo je Váš spolubydlící? Děkuju a přeju hodně úspěchů :)
Mladí beci hrají s přehledem.
Michal, 15. května 2014
Jak vypadají zdravotní potíže národního týmu???
Spousta ho... :)
Martin, 15. května 2014
Nejdřív bych vás rád pochválil,jste náš nejlepší bek:) ..a chci se zeptat kolik tak Jarda spořádá za den tatranek ? :D Hodně stěstí:)
Teď frčí mila! :)
Steve #22, 15. května 2014
Ahoj Ondro, chtěl jsem se zeptat, na jaký zážitek s kustody týmu nejraději vzpomínáš? Ať se tobě a celému týmu daří!
Těch zážitků je spousta, těžko jeden jmenovat.
Láďa The Highway King, 15. května 2014
Ahoj, jaká je kvalita ledu v Čižovce? Přijde mi, že letos vidím na MS hodně pádů při prudkých změnách směru pohybu, jako by se nedalo pořádně zahranit. Hodně štěstí do dalších zápasů!
Mohlo by to opravdu být lepší.
MILAN VLČEK, 15. května 2014
CO BYLO PŘÍČINOU VAŠEHO PÁDU VE VČEREJŠÍM UTKÁNÍ,JAKOU KVALITU DOSAHUJE LED V MINSKU.DĚKUJI ZA ODPOVĚD
Led by mohl být lepší.
Vladimír Polišenský Teplice, 15. května 2014
Na samostatné nájezdy jsou určeni hráči předem nebo až při utkání
Až při utkání.
Jirka Pochop, 15. května 2014
Ahoj Ondro, chtěl bych se zeptat jak se ti líbí v Minsku a co říkáš na organizaci MS ze strany pořadatelské země? dále by mne zajímalo co si myslíš o divácké návštěvnosti na zatím odehraných zápasech základních skupin? Děkuji za odpovědi. Jirka
Minsk je pěkné, čisté město, organizace je dobrá.
Kostka, 15. května 2014
Ahoj Ondro, jak to zvládáš? V obličeji někdy vypadáš hodně unaveně (po náročné sezoně), ale výkony jsou perfektní – jsi největší tahoun obrany. Jak si držíš hot formu z KHL? Druhá otázka je na celý tým. I když jste v prvních třech náročných zápasech vyhráli jen jednou, tak jste podali kvalitní, energické, bojovné výkony. Proti Itálii to ale působilo, jako kdyby jste hráli na 40%. Třeba i novináři ve Švédsku psali, že takový Jágr působil hrozně ospale. Bylo to střevní infekcí, která prý zlobí některé hráče, nebo to mělo jiný důvod? Bude to proti Dánsku lepší? Díky za odpovědi, držte se, zatím to na ledě nevypadá vůbec špatně, určitě máte na medaili.
Když se půl týmu po..., musí to být trochu vidět.
Michael, 15. května 2014
Dobry den. Jakou mate zabavu ve volnem case? Hrajete playstation nebo sledujete ostatni zapasy? Mate tam sve rodiny? Dekuji. Preju at medaile vyjde.
Jsme jedna velká hokejová rodina. :)
David, 15. května 2014
Ahoj Ondro, máš nějaký rituál před zápasem? A jak hodnotíš dosavadní průběh MS? Přeji mnoho úspěchů, ať se daří!!
Kdybych je měl všechny napsat, budem tu dlouho. :)
Roman, 15. května 2014
Klobouk dolu před tvýmy výkony.. Kdo je tvůj hokejovej vzor v obráncích? Jaký jsou dle tebe tvoje největší přednosti? Věříme v zlato! Hodně štěstí!:)
Mým vzorem je Nicklas Lidström.
Jirka, 15. května 2014
Pokud budete na bedně, bude oslava na Vsetíně ve šneku nebo U hňupa?
Pokud bude, tak bude. :)
Jakub, 15. května 2014
Ahoj Ondro, zustanes ve Lvu i na sezonu 2014/2015? Doufam, ze ano. Diky, Jakub.
Možná. :)
Dede, 15. května 2014
Ahoj Ondro, Chtela jsem ti jen podekovat za to, jak daleko jste to dotahli se Lvem. Bylo to neco neuveritelneho, co uz nikdo z nas nemusi zazit. Zaroven se tesim a verim, ze dalsi sezona bude jeste o jednu vyhru v playoff lepsi!:) Ale ted je mistrovstvi a myslim, ze o nove Lvi sezone zacnete vsichni premyslet az jakmile vystrizlivite z oslav titulu mistru sveta :-) tesim se na pristi sezonu a doufam, ze se dostanu opet na vsechny domaci zapasy jako v te predesle, a ze vas pojedeme podporit s fanklubem i do zahranici jako loni i predloni. Hodne stesti tobe a celemu tymu, vratte se celi a privezte placku! :) Dede
Díky.
ZdeněkHavKOJETÍN, 15. května 2014
Dobrý den! Jaky je ten spravny vek zacit hrat hokej aby jsem se tim mohl zivit?
Nikdy není pozdě.
Petr Lokny, 15. května 2014
Ahoj, Předpokládám ze zůstanete ve Lvu, uz se těším na mistrovstvi 2015 v Praze ?,snad nebudeš zraněny. Jaky typ auta mas? Jaké známky jsi měl v 8 třídě na ZŠ.
V osmé třídě už jsem byl na gymplu a moc slavný to nebylo. :)
Norwayking, 15. května 2014
Paříš FIFU bo NHLko? Za jaké týmy nejraději a jaké bys nikdy nevybral? :)
Pařím oboje! Týmy střídám.
Tomasz Dimi Gomez, 15. května 2014
Cauu ondo :-).za 1. prve bych ti chtel pogratulovat a i poděkovat za výkony co předvádiš..Gratulace.:-)..Jinak bych se chtěl zeptat jak to vypada v kabině, kdo nejvic jí? a kdo nejvíc dělá srandu?? .a jake hokejky mas značku??:-) Diky..a at se daři :-)
Velký kluci jí pořád. Na srandu jsou Jiřina a Petry. Hokejky mám bauer.
Jan Babinec, 15. května 2014
Ahoj Ondro! Nemám žádný dotaz :-))) Chtel bych jen celému týmu vzkázat že vám fandím a že jsem z hokeje jaký na tomto MS hrajete nadšený. Rychle se uzdravte! Turnaj můžete vyhrat a na Rusy kašlete. Jestli na ně v průběhu turnaje narazíte, tak je zlomíte. Hodně štěstí! :-)
Díky
bedas, 15. května 2014
Cauves, das si jako sportovec treba obcas kolu nebo bramburky nebo vubec? Trenujes nejak specialne strelbu?
Včera jsme v jednu ráno se Zaťou jedli pražený mandle, kolu piju pořád. :) Střelbu moc netrénuju, proto neumím trefit bránu. :)
zdenal, 15. května 2014
Jak vypada tvuj hokejovy den? V kolik hodin vstavas? co snidas pred treninkem? Kdy chodis spat? Mej se a dovezte medaili:)
Vstávám před sedmou, snídám většinou sladké a jogurt a spát chodím, až mi usnou děti.
peta24, 15. května 2014
Cus Ondro, chtel bych se zeptat jestli dodrzujes specialne nejaky jidelnicek? Popr jak treba vypada? Jake potraviny hodne preferujes a cemu se vyhybas, nebo si das jenom obcas? Dekuji za odpovedi at se ti dari, tve vykony se zapas od zapasu zlepsuji:)
Jídelníček nedodržuju. Co je lepšího než svíčková s pěti a pivo. :)
Hanka, 15. května 2014
Ahoj Ondro klobouk před tebou hraješ výborně a veřím že ti to vydrží a bude se dařit jak tobě tak celému týmu. Hlavně se dejte do kupy ať jste na sobotu fit.A chtěla jsem se zeptat bavili jsi se s Kovym o finále KHL? :) A ským jsi nejvíce rozumíš z týmu a popřípadě jestli jsi sním na pokoji? A ještě jedna otázka jak vnímáš příchod Špágra?. Díky ti za odpovědi a hodně síly do zbytku turnaje a hlavně hodně vtřelených gólů. Celej národ vám drží palce :)ČEŠI!!
Díky. Je super, že tu Špágr je, pomáhá všem obráncům. S Kovym jsme se lehce pobavili, přece jen už jsme teď ale na jedné lodi.
urbis, 15. května 2014
Zdarec, kdybys mel sestavit jednu nejsilnejsi petku a golmana z cele KHL, jak by vypadala?
Vehanen - Antipin, Dallman - Mozjakin, Novotný, Lehterä.
ondra, 15. května 2014
Sledoval jsi letos finale extraligy? komu jsi vice pral titul?
Sledoval. Na jednu stranu skvělým brněnským fanouškům, na druhé straně Čájovi
casper95, 15. května 2014
Ahoj Ondro, jake vlastnis auto? Co nejradsi delas ve volnem case?
Když už mám volný čas, trávím ho s rodinou. Auto mám pěkné. :)
Casper, 15. května 2014
Ahoj Ondro, moc se mi libi tvoje hra, jen tak dale:) Jak casto posilujes? Beres nejaky pripravky popr jake? Hrajes nejake hry na konzolich? Mej se at se ti dari:)
Díky. V Tipsport aréně jsem ještě nenašel posilovnu. :) Hry hraju jako každý hokejista.
Ondra, 15. května 2014
Ahoj , chtěl bych se zeptat , jestli někdy zavzpomínáš na Energii? Oblíbil sis Karlovy Vary ?
Skvělých pět let v KV! Ve Varech se nám s rodinou líbilo.
Zdeněk Hlava, 15. května 2014
Ahoj Ondro,ješte jednou ti děkuju za výkony a za celou sezonu za Lva! Chci se zeptat,jak se sám přpravuješ na zápas a jak vnímáš atmosféru v Minsku neboli v Čižovce! Měj se hezky a vystřílej nám zlato. Lev Zdeněk H.
Díky. Atmosféra je skvělá, čeští fanoušci jsou tu výborní.
Jaroslav, 15. května 2014
Proc obranci necisti prostor pred golmanem, aby lepe
Špágr, proberem to u piva. :)
Vojta, 15. května 2014
Ahoj. Obdivuju tvojí výkonost po celou sezónu v KHL a teď na MS 2014 výkony ještě víc vrcholí. Považuji tě za jednoho z nejlepších obránců současného světového hokeje. ;) Chci se zeptat, v mediích padlo, že máš nějaké drobné problémy se zády a že budeš mít konzultace u prof. Koláře. Jak to s tvým zdravotním stavem vypadá a jak je na tom zbytek týmu s údajnou střevní virózou? ;) Díky, hodně štěstí VOJTA!
Díky. Jsem zdravej. A trochu jsme se po...
Honza, 15. května 2014
Myslíš že vyhrajeme ms?
Tak určitě.
cze98, 15. května 2014
Nepo*ral jste se z toho jídla taky ?
Po*** :)
Mira98, 15. května 2014
Zajímalo by mě, pokud jste měl někdy tak tvrdý zápas, že jste se pobil se soupeřem, jestli jste si s tím hráčem na konci podal ruku nebo se ta ruka prostě nedává .... jinak přeji zlatou placku, fandím na dálku a hodně štěstí v nadcházející sezóně ve Lvu :D
Díky. V Americe je zvykem, že když si to dva rozdají na férovku, je to součást hry. Po zápase spolu můžou jít v klidu na pivo.
Pepa z Dablic, 15. května 2014
Jak se chystas na zapas ze ti to tak jde?
Pošlu Zaťu někam a jdeme na to. :)
milan, 15. května 2014
Dobrý den, v jakém obchodě nejraději nakupujete oblečení a jaká je vaše oblíbená značka? Dbáte hodně na životosprávu co se týče jídla?
Nemám rád nakupování, většinou mi oblečení kupuje manželka. Životospráva?! Sním, na co mám chuť.
Michal, 15. května 2014
Dobrý den Ondřeji, držím palce celému týmu v tažení za zlatem, určitě ho uděláte. A teď můj dotaz. Mluvilo se o tom, že přijede Marek Židlický, skvělý tvořivý bek. Bohužel to nevyšlo. Váš pocit, cítíte se být do budoucna jako Židlův nástupce? Přeci jen beků s vaši chytrou rozehrávkou je v Česku jako šafránu. Díky a hezký den, hodně štěstí v sobotu
Zámorák je baby Židla.
vojta , 15. května 2014
zdar ondro seš borec, kdy tam vstřelíš dalšího fíka, abych věděl jestli mám na tebe vsadit
Díky. Včera ne mě vsadil bratranec, že dám gól s Itálií a nic... Takže bych na sebe radši nevsázel. :)
Aleš Z , 15. května 2014
Ahoj Ondro, je nejaka moznost budouciho navratu do Energie ? preji hodne stesti v repre a ve Lvu
Pokud tam budou určití lidé, tak asi ne.
Roman, 15. května 2014
Ondro chci se zeptat jestli ti nevadi ze nehrajes se svým parťákem ze lva s Martinem Sevcem.A co rikas vykonum našich brankářů diky za odpověď a hodně štěstí do dalšího průběhu turnaje
Se Švíckem jsme toho nenahráli spolu moc ani v sezoně, i když je to možná škoda.
pierrek, 15. května 2014
Mel by si zajem o angazma v NHL? Je tato varianta realna? Hodne stesti do dalsich zapasu :-)
Kdo by nestál o to, zahrát si v NHL. Ale u mě už je to asi nereálné. Díky.
jan flídr, 15. května 2014
byl jste nervozní před zápasem s itálii
Trocha nervozity nikdy neškodí.
Mila Slavik, 15. května 2014
Kdy se objevis v Trebici. Jinak hrajes fakt skvele a obdivuji, kam si to dotahl a jak vystupujes na lede i mimo nej. Rad bych se s tebou jeste nekdy potkal. A jako s byvalym spoluhracem udelal fotku, kterou bys mi podepsal ;) Preji, at se te drzi zdravi a dari se ti. Pristi rok zvednes nad hlavu pohar, ale zajimalo by me, jestli te tahne NHL a popripade, v jakem tymu bychom te mohli spatrit? Nabidky asi budou, bych rekl.
Díky. Až pojedu do Třebíče, určitě se ozvu.
Domča, 15. května 2014
Ahoj Ondro :)držim palce ať jste s klukama na MS co nejúspěšnější! Chtěla jsem se zeptat, zda je možnost získat tvojí fotku či plakát s podpisem? Děkuju předem za odpověď :)
Díky. Určitě bude nějaká autogramiáda.
Petr. š, 15. května 2014
je mi 13 let hraju hokej za vítkovice měřím 140 cm myslíte že ještě vyrostu do dorostu?
Klid, Petry se s takovou výškou dostal dvakrát na mistrovství světa. :)
patrik, 15. května 2014
ondro,moc se mi líbí jak hraješ
Díky.
Karel autodílna , 15. května 2014
Ahoj Němo, tak co, už Švíckovi chybí patička Nakládalů?
Chodí tu jak bludný Holanďan a je mu smutno. :)
Sabča, 15. května 2014
Dobrý den, Ondro. Chtěla bych se Vás zeptat, jak náročné pro Vás bylo se po velice úspěšné a náročné sezoně ve Lvu, tak rychle najít novou energii na Mistrovství světa? A ještě s kým se kromě hráčů ze Lva, nejvíce bavit? Děkuji moc. A ať se nadále daří! Gratuluji za stříbro se Lvem a přeji Vám další úspěch na MS!
Děláme si legraci ze Špágra a on z nás. Po sedmém finále bylo energie málo, ale vzpomínky na Staromák ji dodávají rychle.
Správci, 15. května 2014
Ahoj Ondro, gratuluju k uplynulé sezóně ve LVU a k výkonům, které předvádíš na MS! Jelikož máš můj obdiv více jak 10let a po výkonech na tomto MS sis získal pozornost lidí a médií, mám pro Tebe malý návrh. Společně s mým kamarádem jsme vytvořili stránku s Tvým jménem na facebookovém profilu. Stránka vznikla již v roce 2012, takže je nejstarší fb stránka, která na sociální síti koluje. (https://www.facebook.com/OndrejNemec63) Byly bychom rádi, kdyby ses k nám přidal, a případně přispíval s nějakými příspěvky na tuto stránku. Děkujeme za odpověď či pozdější kontaktování na fb, a těšíme na budoucí možnou spolupráci!!! Ať se daří na ledě i v osobním životě!!
Facebook nemám a ani ho nechci.
kubis, 15. května 2014
chtěl bych se zeptat kdyby prisla nabídka z NHL po MS, zda byste nabidku prijal nebo ne?
Nejspíš zůstanu doma.
Keřek, 15. května 2014
Ahoj Ondro. Každou sezonu tě sleduju v klubu a když jedeš na Repre, vždy patříš v mezi ty nejlepší! Otázka:je něco, co tě na tomto MS překvapilo, něco co na jiných šampionátech nebylo?:-) A zajímalo by mě ještě, jak se Zaťou trávíte volný čas na pokoji :-) hodně štěstí do dalších bojů a sezón. Věříme v medaili!
Díky. Každý šampionát, na kterém jsem byl, byl dobře zorganizován. Se Zaťou se většinou hádáme. :)
Roman, 15. května 2014
Ahoj Ondro, ani se nechci na nic zeptat jen rict, ze tak jak jste doposud hrali a to hlavne v zapase s Kanadou, jak jste makali hlavne na konci zapasu, tak to je pro fanousky tou nejvetsi odmenou a radosti, i kdyz se zapas prohral, pro me jste byli vitezi. Zkus to vyridit borcum v kabine at vas to povzbudi. Diky ze jsi na MS jel, jsi pan hrac! Hodne stesti do dalsich boju!
Díky.
malmiska, 15. května 2014
Dobrý den, přeji Vám i týmu hodně štěstí na MS! Myslíte si, že by se dal sehnat podpis týmu? Byla bych moc vděčná, za odpověď a přeji Vám i týmu mnoho štěstí. Děkuji. Hezký den.
Díky. Napište tým leaderovi Martinu Loukotovi. Zařídí cokoliv.
Tereza Hložánková, 15. května 2014
Chtěla bych se zeptat jestli je pravda že byl brutálně zraněn kanadský útočník
Nic o tom nevím.
Tereza, 15. května 2014
Dobrý den, měla bych na Vás otázku ohledně příští sezóny, jak to s Vámi bude, jestli zůstanete ve Lvu nebo se chcete ubírat jiným směrem. A jak to bude ve Lvu s hráči v příštím roce? Jinak jak Vám vyhovuje spolupráce na mistrovství s hráči v první lajně? A jaká je atmosféra v kabině?Jinak přeji hodně štěstí na mistrovství i v přístí sezóně - doufám že ve Lvu - letošní rok byl úžasný, moc děkujeme.
Na Lva už jsem odpovídal, druhá otázka je spíše na manažera. Hrát v první lajně na MS je sen každého hokejisty. Atmosféra tu byla vždycky dobrá.
Pavel Drahos , 15. května 2014
Super vykony Ondro!.:) Myslíš si,že má ČR na zlatou medaili?
Díky. V Německu nás taky každý podceňoval...
Daniel Procházka, 15. května 2014
Zdravím, dokážeš si představit, že by si dohrál svoji karieru v Třebíči? a dokážeš si představit své angažmá v NHL? Jinak hodně štěstí na MS, veřím, že vyhrajete! :)
Díky. Ve 30 už by asi bylo těžké jít do NHL. A Třebíč? Nikdy neříkej nikdy...
hauzik, 15. května 2014
Čau Ondro, chtěl bych ti pogratulovat v jaké formě zatím hraješ, jsi jednoznačně náš nejlepší hráč. Otázka:Jak na tebe působí Jágr.Myslíš, že je z formy nebo, že se bude ještě zlepšovat?
Díky. Jágra nám závidí celý svět!
Sandra, 15. května 2014
Nejprve chci Ondru Němce pozdravit a pogratulovat ke skvělému výkonu v KHL! Viděla jsem všechna 3 finálová utkání v Praze a mám tak zážitek na celý život, nádhera! Držím palce, ať se finále vrátí za rok opět do Prahy. A k dotazu - který z týmů na MS2014 považuje za největšího favorita na vítězství a který tým byste označil za největší (dosavadní) překvapení šampionátu? Děkuji za odpověď. Sandra
Díky. Největší favorit my a Rusko. Překvapením jsou pro mě výkony Francie.
Alčaa, 15. května 2014
Končí Ti smlouva u Lva, budeš prodlužovat? Kdybys dostal nabídku z NHL upřednostnil bys jí před Lvem, popř. KHL? Myslíš, že by manželka Káťa s dětma šla s Tebou do ciziny nebo byste byli věrni Moravě? :) Díky za odpověď a ať se daří!!!!
Novou smlouvu mám v mailu, stačí ji podepsat.
Fanoušek16, 15. května 2014
Jaké máte ubytování na MS?
Hotel je krásný!
Daniel, 15. května 2014
Dobrý den Ondro, velká gratulace k parádním výkonům. Chci se zeptat, jak vzpomínáte na angažmá ve Vsetíně? Co vám to dalo? Jak často si vzpomenete? Byl jste tam někdy? Díky a překonejte tu virozu! Ať se daří! Hrajete parádně!
Na Vsetíně jsem doma, proto jsem tam skoro pořád. Tam jsem nakoukl do velkého hokeje a díky tomu jsem tam, kde jsem teď.
Jack, 15. května 2014
Zdravim. Planujete se v budoucnu vratit do extraligy? A jestli ano, do ktereho klubu idealne? Dekuji. Preji hodne stesti i zdravi, zadne zraneni a zlato.
Ještě bych chtěl zůstat chvíli v KHL, co bude potom zatím neřeším.
Marek, 15. května 2014
Ahoj, jak vzpomínáš na své rodné město Třebíč? Sleduješ výkony Horácké Slavie, které se teď hodně daří? Díky :) Ať se daří :)
Mám tam rodiče, jezdím tam. Výkony sleduju, i když moc kluků z týmu už neznám.
lefty, 15. května 2014
Zdravím, jste taky biatlonový fanoušek ? A co říkate na to že biatlon měl v české televizi větší sledovanost než hokej a dokonce než fotbal . Jinak přejí všechno nejlepší a at se daří ! Není boží Gabča ...je !
Jejich výkony v poslední sezoně byly skvělé, myslím, že celý národ koukal, jak si na olympiádě běží pro medaile.
Kateřina, 15. května 2014
Dobrý den Ondro!:) Moc se mi líbí Váš výkon jak ve Lvu tak i v reprezentaci:) Jste můj neoblíbenější hráč!A vím že jsem si vybrala dobře! Jen tak dál!:)
Díky.
Fanynka, 15. května 2014
Ahoj Ondro, nejprve bych chtěla moc pogratulovat k předvedeným výkonům. Hraješ skvěle! Sleduješ i jiné sporty než hokej? Jaký je tvůj oblíbený fotbalový tým? Díky moc a vyřiď prosím celému týmu naši podporu. Moc vám fandíme a držíme palce. Hodně štěstí jak na ledě, tak i v osobním životě.
Děkuju, vyřídím. Sleduju fotbal a tenis, s Michalem Birnerem ve Lvu jsme o tom měli spoustu debat. :) Oblíbený tým je Chelsea.
Aneta, 15. května 2014
Já vlastně ani otázku nemám, jen bych vám chtěla popřát do dalších zápasů hodně gólů, žádné zranění a hlavně ať se tým uzdravý. Vaše věrná fanynka Aneta
Díky za podporu.
Martincze, 15. května 2014
Hraješ nějaké hry typu NHL, FIFA? u mě v NHL jsi klíčový obránce ČR s časem 30 minut na zápas
Hrajou spoustu her, protože v Rusku musíš umět zabíjet spoustu volného času.
Aleš :-), 15. května 2014
Dobrý den Ondro,chci se Vás zeptat,jak to,že tak kvalitní obránce jako vy,nehraje NHL,jinak na mistrovství Vám přeji mnoho úspěchů a snad letos bude placka,děkuji za odpověď
I když jsem byl draftovaný celkem vysoko, nikdy nepřišla doba, abych do NHL odešel. Když byla jedna možnost, kdy jsem mohl jít, zrovna byla výluka. A trávit sezonu na farmě jsem nechtěl.
MartinP, 15. května 2014
ahoj vedeš si nějaké svoje osobní statistiky - zápasy, goly, ...?
Sám určitě ne, ale máma si všechno píše.
Acsthomas, 15. května 2014
Ahoj, s kým jsi na pokoji? A jakou máte zábavu na hotelu? Mají opět Klépa s Červusem X-box jako v roce 2010 a dělají u toho podobný virvál? Díky ať se daří.
Na pokoji jsem s Martinem Zaťovičem, známe se dlouho z Varů. Spíš nám tu teď dělá virvál Saša Salák s Ondrou Vitáskem, kteří se tváří, že umějí hrát na kytaru a štvou celý hotel. :)
Martin, 15. května 2014
Ahoj - si nejlepší český obránce na MS a patříš i mezi nejlepší celkem na MS. Moje otázka - Čekal jsi že budeš mít na MS ,,A,, a kdy si se o tom dozvěděl? díky at se nadále daří
Áčko na dresu jsem určitě nečekal, dozvěděl jsem se to na prvním srazu, kam jsem přijel. Jsem moc rád, že mám takovou důvěru od trenérů.
Michal, 15. května 2014
Zdravím. Chtěl bych se zeptat,jak byste zatím zhodnotil letošní sezónu? Děkuji za hru,kterou český tým předvádí.Moc hezky se na to dívá. Držím palce ať se daří i nadále.
Z klubového hlediska určitě skvělá sezona, která gradovala v play off. Škoda posledního zápasu finále, které jsme prohráli. Díky za podporu, budeme se snažit dál.
Matěj Doležal, 15. května 2014
Ahoj ondro.strasne by me zajimalo jak jsi na tom ohledne zdravi?jak jsi narazil na mantinel ve me hrklo.a taky by me jeste zajimala dodatkova otazka jak vidis ty kolektiv ktery je ted na MS v Minsku.Diky za odpoved a doufam ze se potkame vsichni na staromaku :)
Zdraví je v pořádku, kolektiv se sešel hodně dobrý, tak jako vždycky v národním týmu.
Ondra, 15. května 2014
Dobrý den, Chtěl sem se zeptat co říkáte na výkony Petra Zámorského. Děkuji za odpověď
Hraje naprosto s přehledem, dokazuje, že on je budoucnost českého nároďáku.
Tereza, 15. května 2014
Co vám pouští Kuba Petružálek před zápasem, aby vás to trochu nabudilo?
Teď, co jsou tu starší hráči, tak spíš jedou české písničky. Pokud se k tomu Kuba dostane, je to přímý přenos z kovářské dílny. :)
Ilona, 15. května 2014
Ondro hraješ moc dobře :) mám jeden dotaz jak ses cítil když si spadnul v zápase s Italama? :) bolelo to moc? Jinak hrajete letos moc dobře, doufám, že to dotáhnete až na ZLATO! :) Věřím vám! :)
Naštěstí jsem spadl tak, že jsem si nic nenarazil a neudělal si nic vážnějšího, jen jsem se chvíli nemohl pořádně nadechnout. A díky za podporu.
Petra Retra, 15. května 2014
mas rad tenis?
Ahoj, odpovím vám už teď. Tak jdeme na to... Tenis mám rád, jen jsem ho nemohl poslední tři čtyři roky hrát kvůli ramenu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud