13. května 2015 • 12:03

NEJ moment Slováků na MS? Hudáček dal soupeři do nosu

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už před posledním zápasem ve skupině věděli, že na čtvrtfinále mohou na MS zapomenout. Nakonec se hokejisté Slovenska rozloučili s turnajem prohrou 4:5 v prodloužení proti Spojeným státům. Proti vítězi ostravské skupiny na ledě zaujali také možná nejostřejší bitkou na šampionátu mezi Liborem Hudáčkem a Toreyem Krugem. 



Byl to bláznivý zápas. Na začátku druhé třetiny sice už Američané vedli 3:0, ale pak přišel ve druhé třetině velký slovenský obrat na 4:3. Ani to nakonec nestačilo - zámořský tým dokázal vyrovnat a pak rozhodl v prodloužení.

Před druhou přestávkou se na ledě navíc pořádně jiskřilo. Do sebe se pustili Libor Hudáček a obránce Torey Krug. "Celé střídání mě sekal a tak jsem mu řekl, že si dáme bitku," popsal Hudáček začátek konfliktu s bývalým Jágrovým spoluhráčem Jaromíra Jágra z Bostonu.

Celá situace se pak rychle vyostřila. "Na bitku nechtěl, tak jsem mu pár seker dál i já. Následně mi dal jednu do kříže a to to už pořádně zabolela. Tak jsem vypěnil a dal mu jednu do nosu," popsal Hudáček sled událostí.

Po konci zápasu nelitoval, že tým oslabil při vyloučení. na 2 + 2 minuty, ale toho, že bitka nebyla delší. "Škoda, že nás tam potom rozhodčí držel," řekl útočník Slovanu Bratislava.

Celý moment pak označil slovenský server pluska.sk jako "nejkrásnější okamžik Slováků na MS." Alespoň slabá útěcha po nevydařeném šampionátu...

Hudáček se snaží dostat ke Krugovi, sudí jsou proti
Hudáček se snaží dostat ke Krugovi, sudí jsou proti

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud