17. května 2015 • 10:34

Požene Čechy vyprodaný dům? Na řež o bronz zbývá 1300 lístků

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlatým písmem se domácí šampionát 2015 do hokejové kroniky nezapíše. Po prohře 0:2 v semifinále s Kanadou zbyl na český národní tým souboj o bronz. Na zápas s USA, nad jehož síly byli v boji o finále Rusové, stále zbývají volné lístky.



Dostat se na čtvrtfinále s Finskem a semifinálovou bitvu s Kanadou? Nadlidský úkol, O2 arena byla na obě utkání beznadějně vyprodaná. Sobotní bitva o bronz (16.15) ale ještě skýtá volná místa. "Na zápas o třetí místo Česká republika – USA jsou lístky nadále v prodeji, je jich cca 1300 kusů," uvedla ředitelka komunikace MS Martina Kučerová.

Chcete vidět možná poslední zápas Jaromíra Jágra na mezinárodní scéně? Vstupenky lze koupit přes internet na sazkaticket.cz nebo na pokladnách O2 areny.

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud