27. dubna 2016 • 04:55

Chtějí Jágra na MS, Lener kvůli pomoci oslovil i "řidiče Šánu"

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to klasika. I když Jaromír Jágr několikrát prohlásil, že už v hokejové reprezentaci žádný zápas nepřidá, tak se opět začalo mluvit o tom, jestli by náhodou ještě nehrál dál – třeba na mistrovství světa v Rusku. Vedení národního týmu zkusilo 44letou legendu kontaktovat, poslalo i oficiální žádost na klub Florida Panthers. Zatím bezvýsledně. Naděje, že by Jágr na mistrovství hrál, je ale pramalá.



Když Panthers v prvním kole play off prohráli s Islanders (2:4 na zápasy), reprezentační šéfové zbystřili. A Slavomír Lener , generální manažer národního týmu, včera přiznal, že Jágra kontaktoval přímo přes klub, poslal na Floridu oficiální žádost o uvolnění.

Vše o MS v hokeji 2016 najdete ZDE »

„Oslovili jsme všechny tři hráče z mužstva,“ připustil, že mají zájem vedle Jiřího Hudlera a Jakuba Kindla i o největší hokejový klenot. A kontaktovali také lidi z jeho nejbližšího okolí, aby to s ním probrali.

„Hlavně Šánu, se kterým jsme o tom vždycky mluvili i v minulých letech,“ jmenoval generální manažer Petra Exnera, Jágrova kamaráda, který mu během léta v Česku pomáhá i jako řidič. „A dostali jsme od něj informaci, že to Jardovi vyřídí.“

Více informací o pokusu získat Jágra pro MS v hokeji najdete ve středečním Sportu! Elektronickou verzi deníku Sport čtěte ZDE »

Deník Sport 26. dubna 2016Foto Archiv Sport

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud