30. dubna 2016 • 12:01

MS v hokeji 2016: Program, skupiny, tabulky ONLINE i Fantasy hra

Autor: iSport.cz, bke
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovství světa v hokeji je tady a vy se máte na co těšit. Už dnes od 19.15 nastoupí český tým proti domácímu Rusku a bude to hodně ostrý start. Pro MS jsme pro vás připravili speciální sekci, kde najdete program a výsledky, online reportáže, tabulky skupin, videa a fotogalerie. Zapojit se můžete i do velkého souboje fanoušků ve Fantasy hře k MS v hokeji, v níž se bojuje o super ceny. Sledujte cestu českých hokejistů ruským šampionátem a užijte si spoustu zábavy!



Speciální rubriku k MS v hokeji 2016 najdete zde >>

Na iSport.cz a Blesk.cz najdete vše podstatné k mistrovství světa v hokeji. Český tým pod vedením kouče Vladimíra Vůjtka se už od středy připravuje v dějišti šampionátu. Pokud chcete být stále v obraze, můžete se těšit na zpravodajství od našich reportérů přímo z Moskvy.

Co najdete ve speciální sekci k MS v hokeji:
Kompletní program zápasů >>
Tabulka - skupina A >>
Tabulka - skupina B >>
Fantasy hra k MS v hokeji >>

Netrpěliví fanoušci jsou plní očekávání, přestože je na soupisce českého týmu celkem 16 nováčků, kteří nemají se světovým šampionátem žádné zkušenosti. Hvězdná jména se objeví hlavně v elitním útoku, v němž nastoupí trojice Roman Červenka , Tomáš Plekanec a talentovaný David Pastrňák. 

Velký tajemstvím je, který brankář nastoupí do turnaje proti Rusku jako česká jednička. Trenéři do poslední chvíle před veřejností tajili, zda to bude Dominik Furch , nebo Pavel Francouz .

Utkání s Ruskem začíná v 19.15 a vy jej můžete ONLINE sledovat zde >>

Sledujte ONLINE, které hvězdy nastoupí na MS v hokeji:

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině A se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud