17. května 2016 • 13:29

Kašparovy magické nájezdy. Na MS dal už třetí a zase stejně

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lukáš Kašpar tváří v tvář brankáři při nájezdech na mistrovství světa? Pan neomylný. Nejen, že můžete rovnou počítat s gólem od českého útočníka, ale puk projde za brankovou čáru také vždy stejným způsobem. Mezi betony nebohých mužů s maskou. Na letošním šampionátu už se tímto způsobem předvedl třikrát, naposledy dnes při trestném střílení proti Švýcarsku.



Česko - Švýcarsko 5:4

Brankář Reto Berra je zkušený, na šampionátu se představuje už popáté a běžně chytá pokusy největších borců NHL v dresu Colorada. Kašpar na něj při svém pokusu přesto vyzrál a v 25. minutě zvýšil na 2:1. Vůjtkův tým poprvé v utkání vedl a náskok v divoké přestřelce už nepustil.

Česko - Dánsko 1:2 po sam. nájezdech

Český tým zatím jedinkrát na šampionátu bral méně bodů než soupeř, Kašpar ale proti Dánům nájezdovou jistotou. Devětadvacetiletý Sebastian Dahm mohl vymýšlet co chtěl, vlasatý útočník přesto dosáhl svého a poslal puk skrz jeho betony. Nestačilo to - soupeř proměnil všechny tři nájezdy.

Lukáš Kašpar překonal i Dahma v brance DánskaFoto ČTK/AP

Česko - Lotyšsko 4:3 po sam. nájezdech

Zkušený veterán Edgars Masalskis v lotyšské bráně moc dobře tušil, co je Kašparova specialita. Chtěl forvarda vyděsit, vypíchnout mu puk holí, ale místo toho to byl on, kdo zůstal pokořen. A český tým bral bod navíc v druhém utkání ve skupině.

VIDEO: Kašparův nájezd v čase 1:59

Více o mistrovství světa v Rusku čtěte ZDE >>>

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud