27. února 2019 • 12:15

Česká šance na vstupenky na MS v hokeji: balíčky i s cestou vlakem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nesehnali jste lístky na české zápasy na mistrovství světa v hokeji na Slovensku? Ve čtvrtek sice startuje poslední fáze prodeje vstupenek, na český tým jich ale pravděpodobně bude minimum. Můžete tak využít speciální nabídku Českých drah, kde spolu se zpáteční jízdenkou do Bratislavy můžete získat i vybrané denní balíčky vstupenek. Veškeré důležité informace najdete na speciálním webu vlakemnahokej.cz.



Předprodej vstupenek na světový šampionát v roce 2019 pořádaný Slovenskem byl zahájen již v září minulého roku a po vstupenkách se doslova zaprášilo.

Fanoušci českého týmu však stále mají šanci vyrazit na utkání české reprezentace. A to speciálním vlakem, který na každé utkání národního týmu vypraví České dráhy.

Vše o vstupenkách na MS na Slovensku: poslední fáze, ze začátku řádili překupníci »

Balíčky vstupenek se zpátečními jízdenkami na zápasy s Norskem nebo Itálií, ale i na další utkání, jsou stále k dispozici na www.vlakemnahokej.cz.

„Pouze na tomto webu lze zakoupit jízdenky, případně lze zakoupit další služby. Částečně jde o nabídku „balíčků“ zahrnujících dopravu a vstup na utkání, částečně je v nabídce pouze doprava, například pro osoby, které mají vstupenky zakoupené jinde, nebo které se chtějí alespoň vydat do místa šampionátu a fandit v Bratislavě, i když přímo vstupenku nemají,“ uvedl mluvčí Českých drah Petr Šťáhlavský.

Jak a kdy vyrazit vlakem na zápasy české reprezentace na MS v hokeji 2019? Jak a kdy vyrazit vlakem na zápasy české reprezentace na MS v hokeji 2019?Foto vlakemnahokej.cz

Vlaky jedoucí na trase Praha – Pardubice – Brno – Břeclav – Bratislava a zpět budou mít kapacitu až 900 míst. Prodejem zmíněných balíčků vstupenek s jízdenkami a samostatných jízdenek ovšem nabídka na speciálním webu nekončí.

„Pro fanoušky národního týmu jsme připravili unikátní řešení, kdy v rámci jednoho nákupu mohou zakoupit zpáteční jízdenky a vstupenky na zápasy v rámci konkrétního hracího dne MS v hokeji, ale také suvenýry a občerstvení na cestu,“ říká Petr Mazánek ze společnosti DEEP VISION, která dodává tuto službu s názvem ENIGOO pro České dráhy a řadu sportovních klubů.

„Ve vlaku na fanoušky bude čekat dres či šála dle jejich volby nebo také vychlazené pivo. Tuto možnost zatím využilo přes 10% fanoušků, kteří vyrazí do Bratislavy s Českými drahami. Rekordním dnem pak v prodejích bylo úterý 19. února, kdy si fanoušci zakoupili suvenýry a občerstvení na cestu celkem za více než 40 tisíc korun,“ pokračuje Petr Mazánek.

„Balíčky vstupenek na hrací dny, ve kterých se Český národní tým utká se Švédskem, Ruskem a Švýcarskem, jsou prostřednictvím webu vlakemnahokej.cz již zcela vyprodány. Fanoušci však stále mají možnost zakoupit i na tato utkání samostatné zpáteční jízdenky na spoje, které se každý hrací den českého týmu vracejí z Bratislavy po skončení posledního utkání ve 23:50,“ dodal Petr Mazánek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud