15. května 2019 • 19:39

Prezidentka? Nadějná blondýna, perlili Hronek a Bartošák o Slovensku

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Filip Hronek i Patrik Bartošák na MS zatím září. Bek Detroitu zaznamenal za tři utkání pět kanadských bodů (2+3), exvítkovický brankář v přímém souboji předčil svůj švédský gólmanský vzor Henrika Lundqvista (5:2) a zdatně vzdoroval i ruské palebné mašinerii (0:3). Jak si ale oba čeští reprezentanti vedli ve vědomostním kvízu mapujícím pořadatelskou zemi šampionátu? Podívejte se na na video, které přímo v bratislavském hotelu Hilton, kde během MS sídlí národní tým, připravila reportérka iSport TV Simona Kubišová.



Kdy se rozdělilo Československo? Hronkovi s Bartošákem nezpůsobila první otázka kvízu žádný problém, oba shodně odpověděli 1. ledna 1993. O dotaz později už ale bylo hůře, jméno čerstvě zvolené slovenské prezidentky Zuzany Čaputové nevěděli. "O politiku se nezajímám," lakonicky reagoval Hronek.

"Nevzpomenu si, vím jen, že je to nějaká nadějná mladá blondýna. A taky, že český prezident je Miloš Zeman," smál se Bartošák, kterému se v průběhu šampionátu narodil syn.

Čím se na Slovensku platí? Jaká je rozloha země a počet obyvatel? Kdo byl Ondrej Nepela, jehož jméno nese bratislavská hokejová arena? Na mnohdy úsměvné odpovědi Bartošáka s Hronkem se podívejte ve VIDEU.

Slovenský KVÍZ Hronek vs. Bartošák. Kdo ví víc o pořadatelské zemi?
Video se připravuje ...

Útočník Filip Chytil (vpravo) na tréninku s obráncem Filipem Hronkem
Útočník Filip Chytil (vpravo) na tréninku s obráncem Filipem Hronkem

Bartošák o narození syna: Nádherný zážitek. Asi mi to dojde až po mistrovství
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud