21. května 2021 • 10:25

Experti věří na MS Rusku s Kanadou, fanoušci dávají šanci Česku

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovství světa v hokeji vzbuzuje u českých fanoušků velké očekávání. Vítězství v přípravných duelech přiživila naději, že Česku po dlouhém čekání cinkne medaile.  „Letos situace nahrává tomu, aby po dlouhých letech zmaru přišel pro český hokej větší úspěch. V souvislosti se známými problémy ohledně Covidu se ve většině týmů množily omluvenky a favorité tak vstoupí do turnaje značně oslabeni. Český tým naproti tomu získal ze zámoří kvalitní posily a je nabuzen povedenými výkony v přípravě,“ uvádí bookmaker Chance, Karel Brettschneider.



Kurz na celkové vítězství Česka klesnul na 5,6:1 a stále láká další sázkaře. Sázková kancelář Chance hlásíla v pátek aktuální náběry sázek za čtyři miliony korun. "Česku přitom na zlato věří hned 67 procent tipérů, kteří si vítěze turnaje vsadili," prozradila Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.

Ze zápasů je největší zájem o duely Kanada – Lotyšsko a Rusko - Česko. Na oba už je vsazeno přes milion korun. "Na Česko přitom míří hned 63 procent sázek, Rusům věří 31 procent tipérů," prozradila Světlíková.

A co největší vsazená částka? Ta se českého zápasu zatím netýkala. " Ta padla u zápasu Lotyšska s Kanadou. Na dvojtip – neprohra Kanady v kurzu 1,1 bylo vsazeno jedním tipérem 50 000 korun," dodala Světlíková

Největšími favority MS v Lotyšsku jsou týmy Ruska a Kanady s kurzy 4,40 a 4,60. S lehkým odstupem následuje Švédsko, kterému bookmakeři dali kurz 5,50 a Česko s kurzem 5,60. Po Finsku s 8,50:1 už mají ostatní týmy kurzy na zisk titulu deset a výš. Absolutními outsidery jsou Itálie a Velká Británie s kurzem 2 000:1.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud