6. března 2013 • 20:10

Němec jde na operaci s ramenem. Nároďáku na MS nepomůže

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový obránce Ondřej Němec národní tým na mistrovství světa neposílí. Světový šampion z roku 2010, který momentálně působí ve Lvu Praha v Kontinentální lize, má problémy s ramenem a čeká jej operace. Reprezentační trenér Alois Hadamczik tak nemůže počítat s tím, že by se Němec zapojil do přípravy před vrcholem sezony.



"Samozřejmě mě mrzí, že nemohu v reprezentaci být. Ale dopředu jsem tušil, že mohou nastat problémy, rameno mě zlobilo fakt dlouho. Zápasy v play off jsem hrál hodně přes bolest, jakmile jsme skončili, domluvil jsem si podrobné vyšetření," uvedl Němec v rozhovoru pro web hokej.cz.

Vyšetření magnetickou rezonancí odhalilo, že jej čeká operace. "Byl jsem u pana doktora Holibky, který mi rameno pečlivě prohlédl. U nás je to největší odborník na podobné věci, řekl mi, že bude nutná operace. Teď jsem na čekané, zákrok bych měl podstoupit v pátek, nebo příští týden v pondělí," řekl Němec, jenž má přetrhané vazy v pravém rameni.

Osmadvacetiletý bek startoval na všech světových šampionátech od roku 2009. Za národní tým hrál i v této sezoně a Hadamczik počítal s tím, že se připojí k základu mužstva, které začne v polovině března trénovat v Kravařích.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud