24. října 2016 • 14:11

Kundrátek přijde o Karjalu. Zlomil si ruku a bude šest týdnů mimo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Tomáš Kundrátek ze Slovanu Bratislava si zlomil v utkání KHL ruku a bude bez hokeje zhruba šest týdnů. Šestadvacetiletý reprezentant byl v české nominaci na turnaj Karjala v Plzni a Helsinkách, jenž se bude hrát příští týden.



Kundrátek se podle oficiálního webu Slovanu zranil v pátečním domácím zápasu proti Togliatti, který svěřenci trenéra Miloše Říhy vyhráli 3:2.

Účastník letošního mistrovství světa se do sezony KHL zapojil se zpožděním kvůli účasti na zářijovém Světovém poháru v Torontu. V patnácti duelech nastřílel čtyři góly a připsal si asistenci a minulé pondělí byl vyhlášen nejlepším obráncem soutěže za předchozí týden.

Kouč Říha nebude moci kromě Kundrátka počítat delší čas ani s českým útočníkem Tomášem Kubalíkem, jenž musel minulý týden na operaci s prasklým meniskem.

Blíží se však návrat Radka Smoleňáka, jenž si hned v prvním duelu sezony zlomil klíční kost. Urostlý český útočník už odcestoval se Slovanem na sérii tří náročných venkovních zápasů a do hry by se měl zapojit za dva týdny po reprezentační přestávce.

Slovanu patří v tabulce Západní konference předposlední, třinácté místo s odstupem pěti bodů na osmý Jokerit. Na aktuálním "tripu" čekají Říhovy svěřence nejlepší dva týmy ligy Petrohrad a CSKA Moskva a na závěr jeden ze soupeřů o play off Čerepovec.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud