Ondřej Kuchař
Premium
25. června 2018 • 13:00

Král o kritice dresů: Chápu ji, Pavelec to ale přehnal. Co Pastrňák?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nové dresy vzbudily okamžitě po oficiálním představení vzrušenou debatu. Většina hlasů veřejnosti je striktně proti inovaci. Ozvali se i někteří hráči. S novotou nejsou spokojení například David Pastrňák nebo Ondřej Pavelec. „Z dosavadních reakcí nejsem rozladěný ani uražený. I když je pravda, že jsem doufal, že to bude trochu víc pozitivní,“ přiznává otevřeně prezident Českého hokeje Tomáš Král.



Sociální sítě okamžitě zaplavily masy komentářů, zpravidla silně negativních. Jedněm se nelíbí nové logo, dalším chybí národní symboly, moravské a slezské části pak orlice ze státního znaku. Olej do ohně ještě přilili někteří hráči, kteří se s názory na dresy podělili na sociálních sítích.

„Tak tohle nepochopím,“ napsal například k fotce bílého úboru David Pastrňák . Zatímco brankář Petr Mrázek pouze zmínil, že se mu novinka nelíbí, Ondřej Pavelec byl mnohem ostřejší. „To snad nemyslíte vážně! Ostuda! Děláte si ze mě pr...?!“ soptil gólman. Poslední větu napsal v angličtině a použil v ní vulgární výraz začínající na písmeno f. Více o kritice hráčů čtěte ZDE>>>

Právě Pavelcova reakce nejvíc zaskočila prezidenta Českého hokeje Tomáše Krále. „Kritiku jsem očekával, je to opravdu zásadní změna, o které jsme uvažovali několik let. Názory hráčů jsem zaznamenal, jsou legitimní, v pořádku.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud