19. srpna 2018 • 10:51

Lev s Formanem se zranili, v reprezentaci je nahradí Jašek a Ordoš

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočníci Jakub Lev z Vítkovic a Miroslav Forman ze Sparty budou kvůli zraněním z přípravných zápasů chybět na srazu hokejové reprezentace v Přerově. Trenér Miloš Říha místo nich do týmu zařadil Lukáše Jaška, který před sezonou podepsal kontrakt s Vancouverem, a libereckého Jana Ordoše.



Jednadvacetiletý Ordoš má na kontě čtyři starty v českém dresu, o rok mladší Jašek je v národním týmu nováčkem. Těch je mezi 34 hokejovými reprezentanty šestnáct, sedm hráčů má kontrakt v NHL.

Říhův výběr se v Přerově sejde dnes večer, s přípravou začne v pondělí. První herní akce v sezoně čeká národní mužstvo až v listopadu, kdy se uskuteční turnaj Karjala.

Nominace českých hokejistů na soustředění v Přerově (20.-24. srpna):

Brankáři: Patrik Bartošák (Vítkovice), Matěj Machovský (Sparta Praha), Roman Will (Liberec), Petr Mrázek (Carolina/NHL),

obránci: Filip Pavlík, Petr Zámorský (oba Hradec Králové), Michal Moravčík, David Sklenička (oba Montreal/NHL), Vojtěch Budík (Pardubice), Stanislav Dietz (Chomutov), Marek Hrbas (Vítkovice), Jan Košťálek (Sparta Praha), David Musil (Třinec), Jan Štencel (Kometa Brno), Lukáš Buchta (University of Nebraska-Omaha/NCAA), Filip Pyrochta (Nashville/NHL),

útočníci: David Cienciala, Michal Kovařčík, Ondřej Kovařčík (všichni Třinec), Dominik Lakatoš, Radan Lenc, Jan Ordoš (všichni Liberec), Robert Říčka (Sparta Praha), Daniel Kurovský (Vítkovice), Jakub Lauko (Chomutov), Rostislav Marosz (Pardubice), Radovan Pavlík (Hradec Králové), David Stach (Plzeň), David Šťastný (Mladá Boleslav), Nicolas Werbik (Zlín), Radim Zohorna (Kometa Brno), Lukáš Jašek (Vancouver/NHL), Pavel Jenyš (Minnesota/NHL), Martin Nečas (Carolina/NHL).

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * Hokejové brusle na Heureka.cz

Aktuální zápasy
Články odjinud