8. prosince 2018 • 12:59

Z hokejové reprezentace vypadli zranění Doudera, Vitásek a Kousal

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér české hokejové reprezentace Miloš Říha se bude muset na nadcházejícím turnaji Channel One Cup obejít bez zraněných obránců Milana Doudery, Ondřeje Vitáska a útočníka Roberta Kousala. Nahradí je beci Tomáš Kundrátek z Třince s Adamem Poláškem z Nižněkamsku, místo Kousala na na druhé akci seriálu Euro Hockey Tour představí jeden z trojice náhradníků Ondřej Beránek, Radan Lenc, Patrik Zdráhal.



Říha již po čtvrteční nominaci avizoval, že na pondělním srazu by se k mužstvu měli připojit i náhradníci, mezi kterými figurovali karlovarský Beránek, liberecký Lenc i Zdráhal z Vítkovic.

"Vezmeme si je všechny do kempu, budeme s nimi pracovat. A pokud nám vydrží sestava, kterou jsme určili, pak je teprve budeme uvolňovat domů. V nominaci jsou kluci, kteří ještě hrají v pondělí a ve středu," řekl tehdy reprezentační kouč.

Národní tým se bude v domácím prostředí připravovat do středy, kdy odletí do Finska. Do turnaje vstoupí ve čtvrtek 13. prosince v 17:30 v Tampere soubojem s domácí reprezentací. Po přesunu do Moskvy v sobotu od 13:45 změří síly s Ruskem a v neděli v poledne nastoupí proti Švédsku.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud