12. prosince 2009 • 13:23

Jágr: Rusko, nebo Kanada? Zlato můžeme mít my

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Přes staženou čepici mu nebylo téměř vidět do očí, na zarostlé tváři mu ale hrál tradiční úsměv. Jaromír Jágr přiletěl v sobotu dopoledne do Prahy, kde bude reprezentovat Česko v úvodním zápase Channel One Cupu proti Finsku.



Pak s celým týmem Vladimíra Růžičky zamíří zpět do Ruska a v Moskvě odehraje zbývající dva zápasy s domácím výběrem a proti Švédsku.

Kanonýr ruského Omsku doufá, že se dostane zpět do pohody po zranění hýžďového svalu, kvůli kterému nemohl téměř měsíc hrát. Na reprezentaci se ale těšil i proto, že se konečně po dlouhé době podívá domů.

Jágr dorazil do Prahy, ve čtvrtek nastoupí v O2 Areně proti Finsku
Jágr dorazil do Prahy, ve čtvrtek nastoupí v O2 Areně proti Finsku

"Domluvili jsme se tak s Růžou (Vladimírem Růžičkou). Už jsem nebyl půl roku doma, tak se mi to i hodilo. Aspoň se setkám s rodiči a kamarády, navíc se hraje v Praze, takže o to víc dní strávím v Čechách," řekl Jágr novinářům na letišti.

Tam také vysvětlil, jak to bylo s jeho výrokem, který oběhl ruská i česká média, že Češi vyhrají olympiádu.

"Už přesně nevím, na co se mě ptali, ale bylo to něco v tom smyslu, jestli olympiádu vyhraje Rusko, nebo Kanada. Všichni jsou přesvědčení, že tihle dva budou ve finále. Já jsem řekl, že si to nemyslím, že olympiádu může vyhrát úplně někdo jiný. Třeba my. A to je pravda," stojí si za svým Jaromír Jágr.

Celý rozhovor s Jaromírem Jágrem čtěte v Nedělním Sportu!

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud