2. května 2010 • 17:44

Pavelec nejlepším gólmanem Švédských her

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ondřej Pavelec byl vyhlášen nejlepším brankářem Švédských hokejových her ve Stockholmu a byl zvolen i do All Star týmu. Dvaadvacetiletý gólman Atlanty si v závěrečném dílu Euro Hockey Tour připsal premiérové starty v národním mužstvu. Ve čtvrtek pomohl k výhře nad Švédskem 2:1 po samostatných nájezdech, dnes k vítězství 4:2 nad Ruskem.



Vedle české dvojky pro mistrovství světa v Německu, která bude krýt záda Tomáši Vokounovi, byli dále zvoleni nejlepšími hráči na svých postech podle direktoriátu turnaje zadák Jevgenij Rjasenskij z Ruska a útočník Juhamatti Aaltonen z Finska.

Oba nechyběli ani nejlepší v šestici podle akreditovaných médií, kam se dostali také další dva Finové - v defenzivě Petteri Nummelin a v útoku Petri Kontiola - a také čtyřicetiletý Rus Sergej Fjodorov.

Přehled ocenění na LG Hockey Games:

Nejlepší hráči na jednotlivých postech (podle direktoriátu turnaje):

Brankář: Ondřej Pavelec (Česko),

obránce: Jevgenij Rjasenskij (Rusko),

útočník: Juhamatti Aaltonen (Finsko).

All Star tým (podle akreditovaných novinářů):

Ondřej Pavelec (Česko) - Jevgenij Rjasenskij (Rusko), Petteri Nummelin - Petri Kontiola (oba Finsko), Sergej Fjodorov (Rusko), Juhamatti Aaltonen (Finsko).

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud