Zdeněk Janda
6. října 2008 • 20:18

Slavii nevyšly nájezdy

TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Série je přerušena. Hokejisté Kladna po šesti zápasech bez jediného bodu včera vyválčili výhru se Slavií po nájezdech.



Pražský tým naopak generálku před středeční Ligou mistrů zakončil třetím utkáním v řadě, které se rozhodovalo na penalty...

Hlasy trenérů
Zdeněk Müller (Kladno):
"Po velice špatné úvodní dvacetiminutovce jsme se postupně zlepšovali a nakonec jsme maximálně šťastní za vydřené dva body. Co se týká našich brankářů, Kopřiva by mohl zítra začít trénovat. Pokud nenastanou další komplikace, mohl by v pátek nastoupit."

Jiří Kalous (Slavia):
"Je škoda, že vzhledem k vývoji zápasu jsme na Kladně nevyhráli. V první třetině jsme mohli vést více než jednobrankovým náskokem. Bohužel ve druhé třetině naši hráči přestali hrát a po naší hrubé chybě se soupeř dostal do hry. Závěrečná třetina byla velice hektická a nakonec při nájezdech se usmálo štěstí na domácí."

A po dvou výhrách přišla porážka. „To jsme celí my. Byl to stejný zápas jako naposledy v Třinci. Akorát tentokrát to bylo rekreační tempo, nechali jsme se Kladnem uspat. A oni toho využili,“ připustil útočník Jaroslav Bednář. „Ztratili jsme zbytečně dva body.“

Domácí totiž vyrovnali v čase 59:06, kdy se tvrdou ranou od modré prosadil obránce Tomáš Nádašdi. „Myslím, že Beránek měl dost času, mohl to ještě podržet. Riskl jsem, že bude vyhazovat středem, naštěstí pro mě mu to skočilo. A pak už jsem nepřemýšlel a vypálil jsem,“ popisoval slovenský zadák, jak se k němu dostal puk.

SOUHRN ZÁPASŮ 12. KOLA O2 EXTRALIGY

Slávistický kapitán chtěl puk vyhodit, jenže zachytil ho právě Nádašdi. A trefil Kladnu vyrovnání! Bude to moment, po němž se středočeské mužstvo rozjede k lepším výsledkům?

Geus Okna Kladno - Slavia Praha 5:4 po sam. nájezdech (0:1, 2:0, 2:3 - 0:0)
Branky a nahrávky: 32. Kalla (Bělohlav, Nádašdi), 37. Eberle (Pavlas, Kuchler), 56. Tenkrát (Frolík, D. Růžička), 60. Nádašdi, rozhodující sam. nájezd Kalla - 13. Kadlec (Beránek), 45. Bednář (Červenka), 53. Micka (Tomica), 59. Červenka (Bednář, Vašíček). Rozhodčí: Minář - J. Svoboda, Lhotský. Vyloučení: 6:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 2407.

Kladno: Lev - Nádašdi, Hájek, Pavlas, D. Růžička, Hořava, Srdínko - Diviš, Patera, Martin Procházka - Bělohlav, Frolík, Tomajko - Horna, Kalla, Tenkrát - Eberle, Čurilla, Kuchler. Trenéři: Müller a Kasík.
Slavia Praha: Furch - Kadlec, Drtina, Novák, Vašíček, Kolařík, Žižka - D. Hruška, Beránek, Vondrka - Bednář, Červenka, Doležal - Micka, V. Růžička ml., Tomica - T. Svoboda, Sklenář, M. Čermák - Jelínek. Trenéři: V. Růžička st. a Kalous.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud