Pavel Novotný
27. března 2009 • 20:12

Bitka v extralize: Vašíček se řezal s Nedvědem

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Tak to fanoušek na českých stadionech jen tak nevidí. Běžela 35. minuta zápasu pátého semifinálového utkání play off mezi pražskou Slavii a hostující Plzní, když se do sebe pustili po vzoru bitkařů z NHL domácí Vašíček s Nedvědem.



Aby se diváci snad nenudili, bojující hokejisty doplnili dvojice Nedál s Redlihsem a Jelínek s Dvořákem. Hlavní pozornost však byla upřena především na Vašíčka s urostlým Nedvědem. A hoši se opravdu nešetřili. Když již ze sebe z velké části servali dresy a ocitli se na ledě, pustili se do sebe i zde. A diváci? Tak ti se vskutku královsky bavili.

Sledovali jsme online >>>

Růžička: Byl jsem vyklepanej >>>

Stav utkání byl před začátkem hromadné potyčky 4:4, když hostující tým skvělým finišem stáhl tříbrankový náskok Slavie. O emoce tedy bylo postaráno. Vyrovnaný hokejový zápas na ledě podpořili i rovným soubojem Slávista Vašíček s hostujícím Nedvědem. I tato řeš byla poměrně rovnocená a o vítězi si museli udělat úsudek samotní diváci.

Opravdový zážitek pro diváky.
Opravdový zážitek pro diváky.


Zaplněná O2 Aréna ocenila rohovnická klání bouřlivým potleskem, rozhodčí pak vyměřili novodobým gladiátorům tyto tresty: Za Slavii zamířili do kabin Vašíček s Endálem, kteří dostali trest 5 + do konce utkání, Jelínek vyfasoval 2+2 minuty. Za Plzeň odešli se stejným trestem jako Vašíček Nedvěd a Redlihs, Dvořák dostal 2+2 minuty.

Dramatické boxerské klání skončilo nerozhodně, v zápase však byli nakonec šťastnější domácí hráči, kteří v nervydrásající koncovce vyhráli po samostatných nájezdech 6:5 a mohli se radovat z postupu do finále.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
2
Finále
Články odjinud


Články odjinud