10. října 2011 • 12:29

Bitkaře Kočího si chtějí na Spartě vyzkoušet. Mlátit gólmany nebude

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Obrovitou postavou nad sparťany vynikal, teď je musí přesvědčit i o svých hokejových dovednostech. Bitkař David Kočí by v Praze rád našel další angažmá a v Holešovicích nejsou proti. Jen si musí svého odchovance po jeho návratu ze zámoří ozkoušet.



„Bude s námi týden na ledě a uvidíme. My bychom potřebovali vyřešit problémy v obraně, defenzivní bek by se nám hodil. Ale je to i o penězích a zatím nevíme, jaké má David představy,“ říkal Josef Jandač, trenér a sportovní manažer klubu v jedné osobě.

Sám Kočí o návrat do mateřského oddílu hodně stojí. „Vyrůstal jsem tady a za těch deset let se toho moc nezměnilo. Ani to hřiště není tak veliké,“ pochvaloval si po prvním tréninku v Česku. V NHL si nevydobyl místo na kempu Winnipegu, přesto tvrdí, že kondičně je výborně připravený.

„Mám za sebou skvělé léto, fyzicky se cítím naprosto v pohodě. A nejsem jenom rváč i v NHL jsem byl schopný nastupovat na šestém sedmém beku,“ prohlašoval Kočí.

Nevzdává se ani možnosti nastupovat jinde v Evropě. Jen má jasno – „Mlátit někde gólmana za peníze, to bych nešel. Ale jinak jsem otevřený všem jednáním.“

Zdá se, že v extralize by nejprve mohl nastoupit příští úterý v derby se Slavií…

David Kočí už trénuje na Spartě
David Kočí už trénuje na Spartě

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
2
Finále
Články odjinud


Články odjinud