Miroslav Horák
5. prosince 2011 • 13:53

Liberec chystá bombu: Nedvěd nastoupí už v úterý proti Spartě

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ - Zbláznil se? Co blbne? Je normální? Takové otázky jistě napadnou kdejakého fanouška, který si přečte následující novinu: Petr Nedvěd zítra nastoupí k utkání 29. kola extraligy mezi Libercem a Spartou! Jen týden od operace zlomené čelisti… Tomu se říká šok. Anebo to lze komentovat i jinak: takhle to vypadá, když máte srdce na pravém místě.



„Půjdu to zkusit a uvidíme, co z toho vzejde,“ komentuje Nedvěd překvapivou novinu pro iSport.cz, který utajovanou zprávu vypátral. „Moc od sebe nečekám, ale chci klukům pomoct. Snad to bude dobré,“ doufá.

Petr Nedvěd v pátek 9. prosince oslaví čtyřicáté narozeniny, ale zatím to je on, kdo rozdává dárky. Ten první přijde v úterý ve šlágru kola proti sparťanské mašině.

Liberecká kabina bez svého lídra a velitele strádá, z devíti nabízených bodů Bílí Tygři bez Nedvěda v sestavě vybojovali jen dva. K výhře nad Plzní 2:1 v prodloužení přidali už jen dvě vysoké porážky s Třincem (1:4) a v Pardubicích (1:5).

„Méďa nám chybí na ledě, ale i v kabině, kde nás umí pokaždé povzbudit,“ popisuje dopad absence veterána obránce Lukáš Derner.

Nedvědův chystaný comeback je neuvěřitelný hlavně z toho pohledu, že se stejným či podobným zraněním hokejisté odpočívají minimálně měsíc, někdy šest týdnů. Nedvěd je však hladový. A nejen kvůli tomu, že jeho strava v posledních spočívá v pití ovocných šťáv a rozmixovaných jídel… Vrcholem blaha pak byl podávaný tatarský biftek.

V sobotu se Nedvěd poprvé ukázal na týmovém tréninku, poté přidal další dva a v úterý večer chce jít na to. Šílené… Takže zítra v 18:30 s celoobličejovým krytem a hurá do boje!

Více o Nedvědově návratu čtěte v úterním vydání deníku Sport.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud