27. února 2012 • 10:53

Malíka trápí třísla a není jisté, zda ve čtvrtfinále nastoupí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zlatá generace vozila tituly odjinud. Hrát v Praze, zvítězíme taky, věří Reichel
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejistům Vítkovic může v play off extraligy scházet druhý nejproduktivnější obránce Marek Malík. Šestatřicetiletý zadák vynechal kvůli zranění přitahovače třísel poslední dvě kola základní části a velký otazník visí i nad jeho starty ve čtvrtfinále proti Pardubicím.



Vytáhlý bek s letitými zkušenostmi z NHL chybí v sestavě vicemistra od minulého týdne. "Nevypadá to vůbec dobře. Jedná se o zranění, u kterého se špatně odhaduje doba léčení. Může to být jeden i čtyři týdny," řekl vítkovický trenér Mojmír Trličík.

Malík má podobný zdravotní problém jako nedávno gólman Roman Málek, který se ale už vrátil do branky a bezchybným výkonem v neděli přispěl k výhře Vítkovic nad Třincem. Ta posunula Ostravany rovnou do čtvrtfinále.

"Bohužel u Marka se to zhoršuje. Zkoušel to a chtěl hrát už v neděli proti Třinci, ale nešlo to. Máme ještě deset dnů času do prvního čtvrtfinálového utkání, tak uvidíme, jak se to vyvine," podotkl Trličík.

Do play off půjdou Vítkovičtí i bez dlouhodobě zraněného slovenského beka Denise Reháka, který už pravděpodobně v této sezoně do hry ani nezasáhne. Čtvrtfinálovou sérii proti Pardubicím rozehrají Vítkovice příští čtvrtek.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud