5. dubna 2012 • 23:30

Trapas v Brně! Slavícího Vašíčka okradli, přišel i o snubní prsten

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Euforii z postupu do finále extraligy vystřídaly u brněnského obránce Jiřího Vašíčka hodně rozpolcené pocity. Na parkovišti před halou, kde přišlo v noci na úterý s hráči slavit na dvě stě fanoušků, přišel Vašíček o tašku s věcmi! V ní měl mimo jiné o snubní prsten.



Mezi fanoušky patřil Jiří Vašíček po návratu z vítězného semifinále z Plzně mezi nejobletovanější hráče Komety. Neustále mu někdo gratuloval, podával láhev s pitím a vybízel ke společné fotce. Ve všeobecném veselí si tedy hokejista svoje věci logicky nehlídal tak, jak bylo potřeba.

„Je to tak, taška se ztratila. Přitom v ní byly jenom obyčejné věci, polštář do autobusu, oblečení. Věci klidně můžu postrádat, ale snubní prsten budu těžko něčím nahrazovat,“ neskrýval svoje rozladění obránce. S tím, že kdyby někdo jeho věci měl nebo je třeba nalezl někde odložené, byl by rád, kdyby prsten dostal zpět.

Událost znechutila nejen Vašíčka, ale i brněnské fanoušky, kteří hned na internetu zveřejnili prohlášení, vybízející k vrácení Vašíčkových věcí.

Takhle Radek Dlouhý definitivně zlomil odpor Plzně šestým brněnským gólem.
Takhle Radek Dlouhý definitivně zlomil odpor Plzně šestým brněnským gólem.


„Tým bojuje i za nás na tribunách a poté se stane podobná věc. Jak může mít někdo v sobě vůbec tolik drzosti, nosit na sobě barvy našeho klubu a poté provést podobnou věc? Čert vem to, že jsme díky tomuto činu jednoho ubožáka všichni do jednoho kašpaři před celou republikou. Horší je jiná věc: Jak teď můžeme chtít a žádat od našich hráčů stejně obětavou hru? Jak od nich můžeme čekat, že budou padat do střel po hlavách, když se v našich řadách najde takové individuum, které je sprostě okrade?“ píše se v prohlášení.

A fanoušci vyzývají: pokud se Vašíčkovy osobní věci nevrátí anonymně do prvního finálového zápasu, začnou prohlížet fotky a videa z oslav.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud