10. dubna 2012 • 12:42

Překupníci v Pardubicích ostrouhali. Za draho lístky neprodali

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Měl to být poklad, nedostupný artikl. Lístek na finále hokejové extraligy. Jenže… V Pardubicích ziskuchtiví překupníci nakonec ostrouhali, vstupenky prodávali za nákupní cenu. Hlavní cíl byl: zbavit se jich.



Fanoušci se houfovali před vchodem už dobrých 90 minut před startem prvního duelu, netrpělivě přešlapovali. Ale lístky měli. Chtěli urvat nejlepší místa v kotli, chtěli nasávat jedinečnou atmosféru finále.

Překupníkům tak dřevěněly ruce, jak je drželi se vstupenkami nad hlavou. Někteří měli dokonce na kartónech napsanou nabídku. Ale po oslovení redaktorem webu iSport.cz reagovali: „Dám to za nákupku, hlavně se toho už chci zbavit.“

„Nákupka“ byla 350 korun za místo na galerii. Diváků přišlo na poslední chvíli zkoušet štěstí pomálu, protože se obávali přemrštěných cen a v cedulích s nápisem VYPRODÁNO spatřovali beznaději. Ti, co přeci jen dorazili, nakonec hokej viděli naživo. A odpadlo jim čekání ve frontě.

To v poblázněném Brně bude mela větší. Kapacita haly má pouze 7200 míst, a to je žalostně málo. Tady budou mít spekulanti žně. Vždyť pondělní klání sledovalo jen na náměstí Svobody šest tisícovek lidí. V barech a hospodách nepočítaně.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud