11. dubna 2012 • 15:14

Vstupenka na Kometu za litr? Překupníci už řádí v Brně

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

První fanoušci už sedí ve frontě před brněnskou Kajot Arenou, kde se zítra dopoledne začnou prodávat poslední vstupenky na hokejové finále Kometa-Pardubice, a s jejich nástupem začal rej i překupníkům lístků. Přirazit si k ceně téměř sto procent pro ně není žádný problém.



„Mám jeden lístek, na déčko na sezení. Rozumně se domluvíme,“ zkusil to jeden z nich hned u prvního stolečku, kde si fanoušci krátí čekání hraním šachu a učením do školy. „Budete mít koupeno a nemusíte tady čekat,“ hraje na city.

Pro fanoušky je to lákavá výzva. Ve frontě někteří z nich čekali už před semifinále proti Plzni a pokladní vyvěsila nápis „vyprodáno“ ve chvíli, když jim k okýnku chyběly dva metry. Co když se na nás zase nedostane? bojí se. „Jeden beru pro učitele, takže si ho vezmu,“ reaguje dívka s šálou Komety na krku. „Za kolik?“

„Za litr.“

Tisíc korun je téměř dvojnásobek pořizovací ceny, vstupenka stála 590 korun.

„Tak to nedám, to se nezlobte,“ odmítá fanynka. Až spekulant odejde, paty mu pokropí sprška nadávek. „To je na pár facek, parchant,“ uleví si zbytek osazenstva šachového stolečku.

Překupníků je prý už navštívilo několik, žádný z nich si ale netroufl jít tak vysoko jako ten s lístkem na tribunu D. Možná je to ale jen začátek. Než první brněnský finálový zápas v pátek třináctého začne, vyšplhají se nabídky pravděpodobně až na několikanásobek.

I proto vyrazili ti nejvytrvalejší zájemci o finále do fronty už dnes o půl sedmé ráno, tedy více než čtyřiadvacet hodin před začátkem doprodeje. Kromě šachu se zde hrají i karty o žetony. Pokladna se otevře zítra v 10 hodin.

Jeden z překupníků se snaží fanouškům Komety prodat lístek za tisíc korun
Jeden z překupníků se snaží fanouškům Komety prodat lístek za tisíc korun

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud