16. dubna 2012 • 14:00

Divíšek na CHATu: Věřím, že se ve finále ještě vzpamatuju

Autor: iSport.cz, jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Nejproduktivnější hráč hokejového play off Tomáš Divíšek z Komety Brno má jeden nový rituál. Před zápasem vyjde ze šatny, rozhlédne se po hale a po tribunách a jde zase nazpět. „Praktikuji to od play off, tak se toho držím,“ napsal Divíšek čtenářům isport.cz v online rozhovoru, během kterého stačil „vyřídit“ přes 80 dotazů hokejových fanoušků.



Prozradil na sebe, že klidně sní na posezení tabulku čokolády, že ve fotbale fandí Barceloně a že bere víc než dělník v Zetoru, jehož měsíční příjem je 19 452 Kč hrubého.

 

Často reagoval na dotazy s úsměvem a se smajlíkem. Třeba na otázku Čau Divochu, tak v úterý dáš hattrick, co? Odpověděl lakonicky: „Škoda, že je to otázka :) rád bych.“

Dokud měl čas sedět u počítače, nevynechal jediný dotaz, i když některé byly nepříjemné. Proč se tak nesnažil, když hrál za Plzeň? Jestli už ví, že Kometa bude mít letos stříbro? Proč je ve finále už neviditelný? „Věřím, že se vzpamatuju. Zkusím se zviditelnit už zítra,“ slíbil zkušený útočník.

Fanoušek Luděk mu napsal připomínku ke hře Pardubic ve finále, které přirovnal k FC Amfora. Neustále se válí na zemi (jako fotbalisté) a když padají na led, tak ta herecká vložka je jak národního divadla, mínil Luděk.

„Toto je otázka na rozhodčí, jestliže budou mít rádi divadlo, tak to budou žrát, jestliže ne, tak z toho budeme těžit my,“ komentoval to Divíšek.

Všechny jeho odpovědi si projděte zde:

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud