Pavel Bárta
24. dubna 2012 • 12:07

Reprezentační posila! Chomutovu pomůže při mečbolu Jan Kovář

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

BARÁŽ O EXTRALIGU ONLINE 17:30 | K vytouženému postupu mezi elitu schází Chomutovu jediný krok. Na dnešní šestý duel extraligové baráže (17:30 online na iSport.cz) si pozval zvučnou posilu. Jan Kovář si dopoledne zatrénoval v Brně s reprezentací, ale už večer nastoupí za Piráty proti Mladé Boleslavi. Stav série je 3:2 na zápasy.



„Dověděl jsem se to ráno. A jsem rád, že si zase zahraju,“ řekl iSportu 22letý útočník, který po vyřazení Plzně v semifinále play off vypomáhal Chomutovu už během prvoligového finále.

Tahle zkušenost pro Kováře není vůbec nová. Už předloni vítězným gólem v sedmém finále rozhodl o vítězství Pirátů v první lize, minulou sezonu válčil za Ústí nad Labem. Tentokrát patří pro změnu zase Chomutovu a je registrován jako jeho hráč. Podle platných řádů jeho startu v prolínací soutěži nic nebrání.

„Těším se. Chomutov mě požádal o výpomoc a bylo vyloženě na mně, jestli pojedu, nebo ne. Takže to zkusím, i když kluci asi hrají výborně, když vedou 3:2 na zápasy. Potom bych se měl zase připojit k reprezentaci,“ líčí Kovář.

Naposledy hrál zápas za národní tým minulý pátek v Bratislavě proti Slovensku. V klubové soutěži to bylo 9.dubna v sedmém finále 1. ligy. Piráty jede znovu podpořit ve chvíli, kdy jim k vytouženému postupu mezi elitu schází jediný krok.

I Kovář má jasno, co je cílem jeho bleskové mise. „Jedu tam kvůli tomu, aby to Chomutov zvládl, aby se vyhrálo. Pár kluků tam znám, působili i v Plzni. Ale kdyby se to povedlo, nějak zvlášť asi slavit nebudu. Mám ještě jinou práci,“ usmívá se.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud