22. prosince 2012 • 16:25

Od kamaráda mě to mrzí, zlobil se Kovář na Holce za hloupý atak

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když mu dal Miroslav Holec v jednom z minulých zápasů gól, přešel to českobudějovický gólman Jakub Kovář s úsměvem. „Jemu to přeju,“ říkal bez problémů. Za to, co mu Holec vyvedl v pátek, se ale na kamaráda zlobil. Útočník Komety Brno dokončil souboj před Kovářem tak důkladně, že na nedávno zraněného brankáře shodil jednoho z obránců. Kovář dostal náraz plnou parou a těžko se zvedal z ledu.



Šlo o situaci ze třetí třetiny napínavého utkání, Kometa právě vyrovnala na 2:2 a cítila šanci zápas otočit, tak se vehementně tlačila do šancí a hlavně před branku. Kovář byl ale přesvědčen, že tohle Holec přehnal.

„Byl jsem hodně překvapený, že to udělal. Dost mě to od něho mrzí. Určitě ví, že jsem teď dva měsíce marodil, a od kamaráda bych tohle nečekal,“ kroutil hlavou reprezentační gólman. Zaskočený byl i proto, že při střetu už držel puk a nemínil ho rozehrávat.

Takhle ale dostal naloženo a navíc upadl na ruku, kterou měl nedávno zlomenou. Spoluhráči ho ihned šli bránit a vznikla šarvátka.

„Stačilo u mě jen zastavit, já bych puk stejně držel a buly by tam byla. On tam na mě úplně nesmyslně hodil hráče. Já jsem padnul na ruku a dost mě to začalo bolet. Dost mě to mrzí,“ opakoval.

Po zápase, který jeho tým vyhrál 3:2 v prodloužení, po šatně chodil s pytlíky ledu na zasaženém místě, to ale prý dělá tak jako tak.

Holec, který se s Kovářem dobře zná, se o incidentu večer po utkání nechtěl moc vybavovat. Věřil, že si všechnno s jihočeským parťákem vyříká a bude klid.

„Nic k tomu takhle nemám. Ono to bylo takové sporné,“ řekl do telefonu.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud