6. ledna 2013 • 13:30

Konec zámořské výluky = komplikace. Sparta už řeší gólmana ve Vítkovicích

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Náhlý konec výluky NHL znamená pro mnohé značné komplikace. Tak například hokejisté Sparty jsou ve Vítkovicích bez druhého gólmana. Současná jednička Michal Neuvirth a kmenový hráč Washingtonu,podle informací Sportu riskovat zranění nebude. Trenéři musí narychlo hledat řešení.



Michal Neuvirth podle informací deníku Sport do akce nepůjde. Logicky nechce riskovat možné zranění, to by ho ve Washingtonu příliš nepochválili. Dá se očekávat, že podobně zareaguje většina hvězd NHL.

Pražané jsou 400 kilometrů od své základny v Holešovicích a rázem by pro duel s Vítkovicemi měli jen jednoho brankáře. Od půl čtvrté by nastoupil Marek Schwarz, to se zdá být jasné. Ale kde narychlo sehnat dvojku?

„Řešíme to, momentálně nevím, jak to dopadne. Ale Neuvirth mi v sobotu slíbil, že půjde do branky,“ napsal trenér Josef Jandač Sportu.

Například pražský Lev hraje od pěti hodin odpoledne duel s Jekatěrinburgem a trenéři ještě nevědí, zda budou moci počítat se Zdenem Chárou a Jakubem Voráčkem. Podle informací Sportu jsou zatím možné obě varianty.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud