22. září 2013 • 18:49

VIDEO: Drzé mládí z Varů. Druhý start v extralize a taková paráda!

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

ANKETA | Ne všem se to pravidlo zamlouvalo. Zatím ale povětšinou "násilně" vměstnaní mladíci na extraligové soupisky dokazují, že s tuzemskou elitou dokáží držet krok. Naposledy to potvrdil karlovarský Jakub Flek, který otevřel skóre při svém druhém startu. Navíc hodně povedenou střelou! Podívejte se na ni exkluzivně na iSport.cz.



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 9. • 17:00
PSG Zlín
PSG Zlín
3:1
ONLINE
22. září
17:00
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
Góly

Domácí: 22:31. Honejsek, 49:17. Valenta, 58:36. Čajánek

Hosté: 16:03. Flek

Sestavy

Domácí: Štůrala (Kašík) – Valenta, Marušák, Řezníček, Zámorský, Urbanec, Tesařík – Kubiš, Leška, Balaštík – Veselý, Čajánek Ondráček – Čech, Holík, Honejsek – Köhler, Melenovský, Okál.

Hosté: Závorka (Habal) – Bičánek, Šmach, Drtina, Gulaši, Látal, Grman, Schusser – Zaťovič, Hruška, Hovorka – Dlouhý, Balán, Látal – Rohan, Vlach, Zucker – Koblasa, Flek, Harkabus.

Rozhodčí

Husička, Minář – Hlavatý, Tošenovjan

Stadion

ZS Luďka Čajky

Návštěva

3747 diváků

Nejviditelněji vletěl do velkého hokeje Pavel Zacha. Šestnáctiletý liberecký útočník se trefil při svém vůbec prvním střídání v extralize. Bílí Tygři i díky jeho povedené střele vyhrál v prvním kole v Třinci 4:1.

Gól a asistenci už mají ve statistikách po třech startech třinecký Marek Růžička nebo chomutovský Ondřej Kaše - oba ročníky 1995! Všichni dosud zmínění spadají do povinné škatulky nejméně dvou hráčů narozených v roce 1994 a mladší.

Novela ale zároveň umožňuje z pěti mladíků mít tři hokejisty narozené "až" v roce 1991 a později. A právě do této kategorie spadá Jakub Flek, který se prosadil v 16. minutě 4. kola ve Zlíně. Přesněji to mohl těžko trefit...

Karlovarský mladík Jakub Flek se ve svém druhém extraligovém zápase poprvé trefil. A parádně!
Video se připravuje ...

DO UTKÁNÍ TIPSPORT ELH MŮŽE NASTOUPIT MAXIMÁLNĚ 22 HRÁČŮ, A TO NÁSLEDOVNĚ:

- 2 brankáři bez omezení věku

- z dvaceti hráčů do pole na soupisce musíte mít nejméně 5 hráčů ročníku 1991 a mladších, z toho dva ročníku 1994 a mladších

- PŘESNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL: 20 hráčů do pole z toho maximálně 18 hráčů do pole může být ve věku 20 let a starší (tj. ročník nar. 1993 a starší), přičemž z těchto 18 hráčů do pole může být max. 15 hráčů do pole ve věku 23 let a starší (tj. ročník nar. 1990 a starší)

A co vy? Kvitujete nové pravidlo, kterým chce Český svaz ledního hokeje pomoci objevit nového Hertla nebo Jaškina? Hlasujte v naší anketě.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud