Květoslav Šimek
13. října 2013 • 22:52

Touchdown! Brankář Hrubec zabodoval na ledě i před fanoušky

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nuda v bráně? Kdepak, třinecký brankář Šimon Hrubec (22 let) nejdřív baví diváky parádními zákroky a po vítězných duelech doma přidává i herecké bonusy. Nechává se vozit na bráně, skejtuje na vlastní hokejce nebo s helmou hraje curling. Po triumfu nad Pardubicemi (3:0) si tentokrát s kolegou Branislavem Konrádem zahráli americký fotbal.



MATCH OVERVIEW LEGACY
13. 10. • 17:00
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
3:0
ONLINE
13. října
17:00
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
Góly

Domácí: 9:34. Matuš, 18:11. Adamský, 33:41. Polanský

Hosté:

Sestavy

Domácí: Hrubec (Konrád) – Krejčí, Hrabal, Linhart, Roth, Zíb, Kania, Foltýn, Lojek – Martin Růžička I, Bonk, Varaďa – Gorškov, Polanský, Adamský – Rufer, Zagrapan, Rákos – Ostřížek, Marek Růžička, Matuš. Trenéři: Pavel Marek a Jiří Kalous.

Hosté: Martin Růžička II (Salfický) – Píša, Kočí, Benák, Ďaloga, Gregorc, Vašíček, Čáp – Sýkora, Kousal, Somík – Cetkovský, Nosek, Zohorna – Radil, Tybor, Starý – Poulíček, Zeman, Řezníček.

Rozhodčí

Hradil, Polák – Gebauer, Lederer

Stadion

Werk aréna

Návštěva

4055 diváků

Proti Pardubicím vychytal Šimon Hrubec svou druhou nulu v sezoně. Přestože byl jeho tým většinu zápasu lepší, musel Hrubec vytáhnout několik perfektních zákroků. Ve 27. minutě za stavu 2:0 například krajem lapačky vyškrábnul umístěnou Radilovu střelu. Podobný kousek předvedl proti osamocenému Zemanovi ve 39. minutě. Nulu si vybojoval, zasloužil.

A po zápase si ji také náležitě užil. S Konrádem se po klasické děkovačce chvíli radili a pak si střihli americký fotbal. Hrubec se sklonil k ledu, rozhlédnul se po stranách a pod nohama hodil lapačku na Konráda. Pak uháněl do útoku - Konrád mu „míč“ vrátil a Hrubec za modrou čárou vrhl k zemi: touchdown!

VIDEO: Podívejte se na skvělou oslavnou show gólmanů Třince

Šimon Hrubec oslavil vychytanou nulu proti Pardubicím parádním touchdownem
Video se připravuje ...

Přidal i oslavný taneček. „Šimon! Šimon!“ bouřily třinecké ochozy. „Už v Českých Budějovicích jsme s Kubou Kovářem dělali nějaké kotrmelce,“ líčí své oslavy talentovaný gólman, který do Třince přišel před minulou sezonou právě z Budějovic.

„Už tam jsem poznal, že se to divákům líbí a má to ohlasy, tak se snažím pokaždé něco vymyslet. Nechci nikoho kopírovat a po pravdě, někdy vyloženě vařím z vody. Ale jsem moc rád, že se to fanouškům líbí.“

SESTŘIH: 12. kolo hokejové extraligy, Třinec - Pardubice 3:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud