13. října 2013 • 20:41

VIDEO: Zucker není z cukru! Lapal po dechu, kulhal. Pak dorazil Slavii

Autor: mjk, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Škubal sebou, až z toho mrazilo. Při pohledu na úvodní obrázky následujícího videa byste asi těžko uvěřili, že zápas vůbec dohrál. Hokejový útočník David Zucker opouštěl v závěru první třetiny led karlovarské arény jen s pomocí týmového lékaře a spoluhráčů. Postavil se ale svému jménu (německy cukr) a ve třetí části se ale stal jedním z hrdinů Energie. Proti Slavii se postaral o třetí gól a i díky němu tak Karlovy Vary počtvrté za sebou v domácím prostředí vyhrály.



Ve 20. minutě to ale nevypadalo, že bude Zucker patřit k osobnostem zápasu. Po srážce s jedním z hráčů Slavie zůstal dlouho nehybně ležet na ledě. "Zpracovával jsem puk a vtom mě čistě, do těla, dohrál slávistický hráč a přitom mi vyrazil mi dech," přiznal Zucker po zápase. "Nemohl jsem nahodit dech, a proto mi musel pomoci doktor. Zapadlý jazyk jsem ale neměl," řekl.

Jeho výkon to ale nikterak nepoznamenalo. "Od druhé třetiny jsem se cítil dobře," uvedl Zucker, který byl vyhlášen nejlepším hráčem Karlových Varů. "Hráli jsme jako tým. Cenu jsem dostal asi za bojovnost," usmíval se Zucker.

VIDEO: Zucker proti Slavii - strom, rána do nohy a gól

David Zucker prožil proti Slavii krušný zápas
Video se připravuje ...

Jeho gól ve třetí třetině ale vrátil pohodu zpět na karlovarské hokejky. "Zase jsme se nakopli, uklidnili a začali jsme hostům oplácet stejnou měrou, i co se týče hry do těla," řekl Zucker.

Karlovy Vary doma po debaklu od Sparty vyhrály počtvrté za sebou. "Jsme rádi, že doma vyhráváme a že se z KV arény stává to pravé domácí prostředí. Včetně výborné atmosféry. Doma za každou cenu musíme vyhrávat a pokud možno získávat tři body, což se nám teď daří," pochvaloval si.

MATCH OVERVIEW LEGACY
13. 10. • 15:30
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
4:2
ONLINE
13. října
15:30
HC Slavia Praha
HC Slavia Praha
Góly

Domácí: 05:14. Koblasa, 14:38. Vachovec, 48:16. Zucker, 56:51. Vlach

Hosté: 24:02. Sklenář, 59:09. Valach

Sestavy

Domácí: Závorka (Habal) – Bičánek, Kubka, Drtina, Šmach, Gulaši, Parýzek, Schusser – Hovorka, Hruška, Zaťovič – Koblasa, Vlach, Doležal – Zucker, Vachovec, Dlouhý – Tomeček, Balán, Kytnár

Hosté: Furch (Svoboda) – Štích, Kadlec, Holub, Kolařík, Wharton, Valach, Knot – Sklenář, Růžička, Bednář – Krenželok, Jelínek, Micka – Poletín, Klhůfek, Stránský – Šenkeřík, Doležal, Slavíček

Rozhodčí

Pešina, Lacina – Brejcha, Suchánek

Stadion

Návštěva

3822 diváků

1853474:gallery:true:true

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud