František Suchan
5. února 2014 • 04:00

Hudáček nechtěl nastydnout. Snad něco ukážeme příště, usmál se

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Exploze pardubické radosti, která zpražila hromově burácející hradecký stadion, si o to přímo říkala. Július Hudáček, brankář vítězů, nejvýraznější postava utkání (0:1p) a taky mistr oslavných vylomenin, ale rozjařenému kotli poslal jen jeden skok. Víc prý přijde příště…



MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 2. • 18:10
Mountfield HK
Mountfield HK
0:1
ONLINE
4. února
18:10
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
Góly

Domácí:

Hosté: 64:54. Radil

Sestavy

Domácí: Kantor (Kacetl) – Harant, Jank, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Marha, Květoň – Pospíšil, Tvrdík, Knotek – Švihálek, Červený, Rousek. Trenér: Peter Draisaitl.

Hosté: Hudáček (Salfický) – Píša, Kočí "C", Benák, Zdráhal, Mocek, Vašíček – Sýkora, Cetkovský, Mozer – Kolář, Zohorna, Tybor – Radil, Nosek, Pjanov – Endál, Číp, Semorád. Trenér: Zdeněk Venera.

Rozhodčí

Pešina, Šír – Blümel, Barvíř.

Stadion

Návštěva

7700 (vyprodáno) diváků

Spoluhráči si dali znova štreku z kabiny k ledu, ještě jednou si vychutnali uragán radosti. Zaskákali si se svými fanoušky. Pardubický gólman Július Hudáček už ale nedorazil, stejně jako pár dalších. Protentokrát muselo příznivcům stačit jen jeho bezchybné představení při zápase, kotoulů a dalších radovánek se nedočkali.

„Už jsem byl vysvlečený, když se šlo zpátky, a nechtěl jsem prochladnout. Přece jen máme teď hodně zápasů za sebou,“ vysvětlovala hvězda východočeského derby. „Věřím, že příští zápas doma s Chomutovem zvládneme a fanouškům pak něco taky ukážeme,“ dodal však s úsměvem.

SESTŘIH 46. kola hokejové extraligy: Hradec - Pardubice 0:1 po prodl.
Video se připravuje ...

Slovenského baviče nicméně nadchla téměř osmitisícová kulisa, vytrvale bouřící. „Musím pochválit oba fankluby, byla tu vynikající atmosféra, opravdu super. Tady se nedalo hrát špatně,“ smeknul Hudáček.

On špatný rozhodně nebyl. Zazářil hlavně na startu utkání, kdy Hradec svého soka drtivě mačkal. „Potěšilo mě, že se mi na začátku pár velkých šancí povedlo chytit. Pak už roste sebevědomí, další střely se chytají lehčeji. Hodně mi ale pomohlo mužstvo, když jsem něco vyrazil, hned tam byl náš obránce, to se nám dřív tolik nedařilo,“ vysvětloval čerstvý majitel čistého konta.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud